Türkiye
year 17 YIL

Markon "KONTROL" kavramını müşterilerinin nezdinde
yeniden tanımlıyor...

Adapazarı′nda yıllardır öncülüğünü yaptığımız endüstriyel nitelikli elektrik malzemesi tedariki, stok tutulması ve pazarlanması işinde yeni bir sayfa açmış bulunuyoruz.

Bizler Adapazarı′nda elektrik malzemeleri satan firmaların yıllardır içinde boğulduğu, klasik elektrikçi zihniyetiyle fiş, priz, plastik boru satmak yerine bölgemizde doksanlı yılların sonunda başlayan sanayileşme hareketlerine ayak uydurarak ticaret yapmayı, stok oluşturmayı ilke edinen ve çalıştığımız işletmelerin raflarına standart elektrik malzemeleri yerine Sıcaklık Kontrol Cihazı, AC. Motor Hız Kontrol Cihazı, Proximity Sensör, Selonoid Valf ve Bobin, Encoder, Foto Elektrik Sviç gibi piyasada bilinmeyen ve hatta elektrik firmalarındaki kişilerin isimlerini bile telaffuz etmekte zorlandığı malzemeleri koyduk. Bu sayede Adapazarı çevresindeki irili ufaklı her sanayi işletmesi ile tanışma,çalışma ve ticaret yapma imkanını yakaladık. Her tanıştığımız firmada yeni ve farklı bir işle karşılaştık .Her iş yeni bir tecrübe oldu.

Öğrenmenin beşikten mezara kadar her an, her gün olduğunu biliyor ve her geçen gün kendimizi ve personelimizi daha tecrübeli ve eğitimli hale getirmeye çalışıyoruz. Daima savunduğumuz; yaptığımız işin sadece ticari yönünü değil aynı zamanda hizmet yönünü de düşünerek stok oluşturmayı , personel eğitimine önem vermeyi , bilinçlenerek branşlaşmayı, fiyat rekabetinin yanısıra hizmette ve teknolojide rekabet edebilmeyi ilke edinen bir kuruluş olmak için var gücümüzle çalışacağız.

Satın almamızı kuvvetli, yol gösterici, sevkiyat ile ilgili sorun yaşamayacağımız firmalar üzerinden yapmayı amaçlıyoruz. Stoklarımızın henüz olgunlaşmaya başladığı bu ilk zamanlarda fazladan yapılacak % 1-2 puan iskontodan daha ziyade malzemeyi zamanında teslim edebilmek için gösterilecek özveriyi tercih etmek durumunda olduğumuzun altını önemle çiziyoruz. Ayrıca halen çalışmakta olduğumuz üretici, disribütör, bayi düzeyindeki birçok firma ile koordineli olarak yaptığımız Adapazarı ve çevresinde kurulu fabrika ve sanayi kuruluşlarını ziyaret programlarını sıklaştırmak ve bu çalışmayı yeni tanıştığımız firmalar ile de yapmak amacındayız.

Üretici firmalar ile müşterilerimizi tanıştırmak ve müşterilerimizin üretici ile bağlantısını sağlamak bu şekilde müşterilerimizden gelecek çözüm taleplerini daha kısa sürede ve yüksek doğruluk oranı ile cevaplandırmak arzusundayız. Geçmiş tecrübelerimizi gençliğimizle birleştirerek sektöre yeni bir ses ve yeni bir soluk getireceğimizden; gelişmelere kapalı, maddi ve manevi bıkkınlığı üzerinden atamamış iç pazarın hareketlenmesine katkı sağlayacağımızdan; kaliteli hizmet ve malzeme talebi olan sanayici ve üreticilerin isteklerini karşılayabilmek için gerekli koşulları taşıdığımızdan kuşkumuz yok.

Genç MARKON daha iyi olabilmek için sizlerden gelecek her türlü öneri ve uyarıları azami ölçüde dikkate alacak; ticari ve mesleki olarak şeffaf, güleryüzlü, her zaman ulaşılabilir, işgören bir işletme olacaktır. Zaman ve mekan ne olursa olsun sizlerden gelecek herhangi bir talebin istenen şekli ile istenen zamanda karşılanması için tüm olanakların sonuna kadar kullanılacağından asla şüpheniz olmamalıdır.


Kuruluşumuzu bilgilerinize sunar; işletmenize hizmet vermekten onur duyacağımızı bilgilerinize arz ederiz.

Devamını Oku
Ürünler

MARKON

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

MARKON Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat