Türkiye
year 10 YIL

MERKAM Plastik ve Otomotiv 1990 yılından itibaren başta otomotiv olmak üzere değişik sektörlere yedek parça üretimi yapmaktadır. 1996 yılından itibaren 2400 m² kapalı alanda kendi fabrikasında üretimine devam etmektedir. Firmamız Ülkemizde ve Dünyaca tanınmış, seçkin GRAMMER, KİEL, ZF LEMFÖRDER, VALEO, TECASA, DİTAŞ, AYDINLAR, SEGE, NSK, BÜROSİT ve BEMİS gibi Alman, Fransız, İspanyol ve Türk firmalarına kalıp ve yedek parça imalatı yapmaktadır.

Koşulsuz müşteri memnuniyetini hedefleyen firmamız, bu amaçla gerekli teknik alt yapıyı kurmuştur. MERKAM kalite sistemini 2000 yılında alınan RW TÜV ISO 9002 ve devamında aldığı RW TÜV ISO 9001:2000 belgesi ile belgelendirmiştir. Firma sürekli gelişme prensibiyle desteklenmiş “Toplam Kalite Yönetimi Anlayışı” ilkesini uygulamaktadır.
Plastik üretiminin en önemli faktörü olan kalıplar firmamız bünyesinde uzman kadro ve yeni teknolojiye sahip tezgâhlarla seri şekilde üretilmektedir. Baskı esnasında ve sonrasında her türlü kalıp bakımı itina ile yapılmaktadır. Firmamız; otomotiv başta olmak üzere her sektör için plastik ve metal+plastik parça kalıplarıyla, prototip ve seri parça kalıpları imalatını yapmaktadır.
Plastik ürünler, bilgisayar donanımlı enjeksiyon makineleri ile hassas ve titiz bir şekilde üretilmektedir. Talaşlı imalat ise son model CNC tezgâhlarda yapılmaktadır. Yüksek kalite uygun fiyat ve gününde teslim ilkesine azami dikkat edilmektedir.

Devamını Oku
Konum

MERKAM PLASTIK Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat