Türkiye
year 10 YIL

Moliteks Tekstil kurulduğu 2001 yılından beri müşterilerine gelinlik nişanlık abiye giysiler hazırlayarak toptan ve parekende olarak hizmet vermektedir.Gelinlik ve abiye sektörünün kalbi sayılan İzmir′de kurulu olan şirketimiz, yılların verdiği deneyimi ve seçkin tasarım anlayışını harmanlayarak, en özel günlerinizi bir prenses kadar güzel karşılamanız için tüm imkanlarını size sunmaktadır.

Yurtiçinde Türkiye′nin bir çok şehrine gelinlik ve abiye gönderen Moli Tekstil, yurt dışı pazarını her yıl daha da arttırarak birçok Avrupa ülkesine(Danimarka, Almanya, İspanya, Fransa...) gelinlik ve abiye ihraç etmektedir.

Her yıl hazırlandığı seçkin koleksiyonunu size gururla sunmanın yanı sıra, kişiye özel abiye ve gelinlik tasarımını da başarıyla gerçekleştiren Moli Tekstil′in başarısı siz değerli konuklarını müşteriden öte bir dost olarak görmesinden geçmektedir.
En özel gününüzde beraber olmak dileğiyle...

Moli Textile has been furnishing services to you, to esteemed costmers as preparing bridal wears and evening dresses as a wholesaler and retailer date from established in 2001. our company, where situated in İzmir which is the center of the bridal and evening gown sector, provide all opportunities with select designs and experiences to you to meet your the most special days beautiful like a princess

Moli textile which provide wedding and evening dresses many cities in turkey, exports wedding and evening dresses to many of european countries such as; spain, Danmark, France, Germany... as increase its market share. We not only each years selected collections of wedding and evening dresses but also offer personal designs of ( haute coutere) collections succesfully.
We have received the enpowerment with the aid of our customers support and trust hope to be with you on your very special days...

Devamını Oku
Konum

MOLİ TEKSTİL Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat