Türkiye
year 14 YIL

1975 yılında Çetin ÖZBAŞ’ın Salihli’de demir-çelik ticareti yapmak için kurduğu ÖZBAŞ Demir-Çelik 1992 yılında Pınarbaşı’na taşınarak ÖZÇE Demir Çelik oldu. Bu yıldan sonra gelişimini ve ürün çeşitliliğini hızlandıran ÖZÇE, vermiş olduğu hizmetlerle müşterileri tarafından benimsendi. ÖZÇE, bugün her türlü ürünün çeşitli ölçülerini stoklarında bulundurmaktadır.

2004 yılında Steellines kurularak lazer kesim, lazer okuyuculu cnc abkant ve punch yatırımları yapıldı. Konusunda dünya devi Trumpf ve LVD makinalar ile müşterilerimize daha fazla hizmet vermeye başladık.

2008 yılı ÖZÇE’nin yatırım yılıdır. Önce Çiğli Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’ndeki 10 bin metrekarelik demir-çelik faaliyetlerimizi sürdüreceğimiz yeni tesisimiz hizmete geçti. Pınarbaşı tesislerinin yükünü azaltacak Çiğli tesisimiz de ayrıca Steellines faaliyetleri sürdürülecek.

Ayrıca 2008 yılında yüzde yüz Türk sermayesi ile Steellines Ukraine şirketi kurularak Ukrayna yatırımının önü açıldı. 2008 sonbaharında Steellines Ukraine’in demir-çelik üretim ve ticaret faaliyetlerini geçekleştirmesi için Ukrayna’nın Doneck şehrinde 172 dönümlük bir arazi satın alındı.

ÖZÇE yatırımlarını ve hizmetlerini önümüzdeki yıllarda da genişleterek sürdürmeyi hedeflemektedir. Müşteri memnuniyetinin ne kadar önemli olduğunu bilen firmamız hedeflerini bu çerçevede belirlemektedir.

Devamını Oku
Konum

OZCE DEMIR Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat