Türkiye
year 12 YIL

Firmamız PENTA YAPI; çarpmaya dayanıklı duvar ve köşe koruma sistemleri konusunda hizmet vermektedir. Alüminyum üzeri vinil duvar koruma sistemleri aşınma ve çarpmalara karşı duvar, köşe ve diğer yüzeyleri korumaya yönelik tasarlanmıştır. Vinil hijyenik, kolay temizlenebilen yüzeyi ile hastaneler, oteller, okullar ve benzeri yapılar için uygundur. Vinil duvar koruma sistemleri yapıların duvar ve köşelerde oluşabilecek hasarları engeller. Bakım ve onarım maliyetlerini  düşürür, zaman ve işgücü tasarrufu  sağlar. Vinil yapıların  iç yüzeylerinde dekoratif görünümü ve renk alternatifleri sayesinde diğer yapı malzemeleri ile mükemmel uyum sağlar.

Kullanım alanlarına göre hastaneler için alüminyum üstü yanmaz ve çizilmez vinil kaplı el tutamaklı sedye çarpma bandı, tutamaksız duvar koruma bantları, köşe koruma sistemleri  ile 13 farklı renkte üretim yapmaktadır.

Ürünlerimizin tamamı antibakteriyel, B1 yanmazlık özelliğine sahip olup darbeyi absorbe etme özelliği vardır. Bu sebeple alışveriş merkezlerinin koridorları, okul koridorları ve fabrika binalarında sandalye arkalığı olarak dekoratif görünümü ile alternatif ürünler sunmaktadır.

Devamını Oku
Konum

PENTA OTODONANIM Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat