Türkiye
year 14 YIL

Genç Şirketler Grubu İçinde yer alan Ramer Kozmetik, 2007 yılından beri “Ramer Promosyon “ olarak faaliyet gösterirken, son model tesis ve makine donanımı ile adını Ramer Kozmetik olarak değiştirmiş, kutu mendil, ıslak mendil ,ıslak havlu ürünleriyle Kişisel Bakım ve Kozmetik sektörüne girmiştir.Grubun altı istasyona sahip akaryakıt bayiliği , lastik bayiliği, İzolasyon ürünleri üretimi ve Tekstil ithalatı gibi diğer faaliyet alanları mevcuttur.

Ramer Kozmetik, Halkalı daki kendisine ait yüksek standartlara sahip tesis ve son teknolojik donanıma sahip makinaları ile piyasa ihtiyaçlarına uygun yüksek kalitede mendil ve havlu ürünleri üretmektedir.

Terübeli üretim kadrosu ile Aquamiss, BabyMiss markaları ile kutu,cep , travel ve havlu tipinde üretim yapan şirketimiz, uzman satış kadroları ile de ürünlerini geleneksel ve perakende kanallarda değerlendirmekte, Akaryakıt sektöründe merkezi ve lokal istasyon promosyon ihtiyaçlarını Private Label üretimlerle karşılamaktadır.

Şirket olarak kısa geçmişine karşılık ürettiği ürünlerle, piyasalar ve kurumlar nezdinde,sektöre artı değer katan saygın kurumlar arasında yerimizi almayı hedefliyoruz.

Saygılarımızla,

Ramer Kozmetik

Devamını Oku
Ürünler

RAMER KOZMETİK

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

RAMER KOZMETİK Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat