Türkiye
year 13 YIL

 

SANCAK MEFRUŞAT TEKSTİL SANAYİ ve TİCARET LTD. ŞTİ

 

1991 yılında perakende mağaza ile başladığımız ticari hayatımızı 1996 yılında Sultanhamam da toptancılığa başlayarak devam ettirdik.2002 yılında Bursa ‘ da imalata başlayan firmamız , 2008 yılında kendi inşa ettiği 10.000 m2 kapalı alana sahip fabrika binasında üretimine devam etmektedir.

 

İlk kurulduğunda sadece sadece parakendecilik yapan firmamız takım ruhunun getirdiği inançlı ve kararlı çalışmalarıyla  bugünkü modern ve teknolojik yapısıyla Türkiye’deki büyük tekstil fabrikalarından biri haline gelmiştir.

 

Genel üretimimiz olan perde çeşitlerimiz ; Vualler , Organzeler , Jakarlı Tüller , Brodeler , Aplikeler , Çeşitli Fantezi Tüller , Satenler , Şanzelize , Tafta , İnci Saten , Soft , Jakarlı Fonluklar , Stor , Mekanizma , Dikey Perde , Aksesuarlar ve aklınıza gelebilecek bütün perde çeşitlerini üretip tüm Türkiye geneline ve birçok  Dünya Ülkesine pazarlamaktayız.

 

Aylık üretim kapasitemiz 200.000 metre olup , yıllık ise 2.400.000 metreye tekabül etmektedir.

 

İnsan gücü , inancı ve teknolojiyi bir araya getiren Sancak Mefruşat Tekstil San. ve  Tic. Ltd.  Şti. bir çok insana hizmet vermektedir. Ürün kalitesini ve müşteri memnuniyetini devamlı ön planda tutan firmamız en az hata ve en yüksek kalite için çalışmaktadır. Asıl amacımız müşterilerimizle güvene dayalı  sağlıklı ilişkiler içinde ticaretimizi devam ettirmektir. Bu nedenledir ki fabrikamızın üçüncü katında bulunan  1680 m2lik depomuzda ürettiğimiz ürünlerin tümün

Devamını Oku
Ürünler

SANCAK TEXTILE

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

SANCAK TEXTILE Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat