Türkiye
year 16 YIL

HAKKIMIZDA;
Ev ve Mutfak Gereçleri alanında faaliyet gösteren firmamız ŞEHPA EV GEREÇLERİ SAN VE TİC.LTD.ŞTİ, kendi ithalatımız olan kollu meyve sıkacağı,aliminyum&çelik merdiven hasır çöp kovası,çelik çöp kovaları ve banyo setleri, hasır ve bambu çamaşır sepetleri,çelik çatal bıçak setleri, pazar arabası gibi ürünlerin yanı sıra, distribütörlüğünü yaptığı Sinbo,,Arzum,Devecioğlu,İtimat,Korkmaz,Cem,HCM gibi son teknoloji ile üretilmiş modern küçük ev aletleriyle, ev ve mutfak ihtiyaçlarına çözüm getirmekle kalmayıp günlük yaşamınızda ihtiyaç duyduğunuz daha konforlu, daha güvenilir, daha pratik ve bunları yaşarken de kendinize daha fazla zaman kazandırma avantajı da sağlamaktadır.
Ayrıca her geçen gün artan talepler doğrultusunda ithal ürünlerine yeni portföyler katan firmamız bu konuda taleplerinize en uygun şekilde cevap vermek için siz değerli müşterilerimize daha zengin ürün çeşidi sunmaya devam edecektir.
Mutfağınızda, banyonuzda ya da yaşam odanızda seçmiş olduğunuz ürünlerimiz ile sorunsuz bir şekilde ihtiyaçlarınızı karşılarken, yaşayacağınız dayanıklılık ve güven duygusu kendinizi daha mutlu hissetmenizi sağlayacaktır.
“Pratik yaşam zaman kazandırır” sloganıyla tüketicilere seslenen firmamız pişirme-kızartma, gıda ve içecek hazırlama, kişisel bakım, sağlık, ısıtma-soğutma ve temizlik kategorilerinde, mikrodalga fırından ekmek yapma makinelerine, ütüden elektrikli süpürgelere, tansiyon aletlerinden basküllere değin yüzlerce ürünle hayatı kolaylaştırıyor.
Ürünleriyle her zevk ve ihtiyaca göre zengin alternatifler sunan firmamız, dinamik ve yetkin kadrosu, güçlü Ar-Ge yapısı ve sağduyulu yaklaşımıyla, tüketici memnuniyetini en üst düzeye taşıyacak müşteri odaklı bir çalışma anlayışı sürdürüyor. En son teknolojiyi, en fonksiyonel özelliklerle ve en uygun fiyatlara tüketiciye sunma çabasına her zaman devam edecek olan firmamız, size sunduğu ürünlerle yaşamınızın daha da pratikleşmesinde elinden geleni her zaman yapacaktır.
Ürün çeşitlerimizle ilgili geniş bilgi edinmeniz için web sayfamızı keyifle ziyaret edeceğinizi umarız.

Devamını Oku
Ürünler

SEHPA EV GERECLERI TEK SAN TIC LTD STI

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

SEHPA EV Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat