Türkiye
year 14 YIL

SEI Spare Express International GmbH (SEI) her türlü gemi yedek parça ve ekipmanlarının teminini hususunda güvenebileceğiniz kaynağınızdır. Uluslararası tedarikçi olarak denizcilik sektöründe operasyon yapan firmalara yedek parça, ekipman ve servis sağlamaktayız.

Mart 2010′da kurulumunu gerçekleştirdiğimiz firmamızın çalışanları denizcilik sektöründe çeşitli departmanlardan gelerek iyi iletişime dayalı dinamik ve profesyonel geniş çaplı satın alma ve tedarik hizmeti verebilen efektif takımlar kurmuşlardır.
Armatörler, gemi işletme firmaları, yat imalatçıları, tersaneler, tamir ekipleri, enerji santralleri ve açık deniz platformları müşterileri portföyümüz içerisindedirler. Müşterilerimiz SEI′den yedek parça almanın normal bir distribütörden mal almaktan çok daha iyi bir servis aldıklarını tecrübe etmişlerdir. Sizlere de satın almanın bütün ayakları için komple servis temin etmek bizlere mutluluk verecektir.

Size sunabileceklerimiz,
- En uygun rekabetçi fiyatlar,
- Stoklarda mevcut geniş çaplı ve kapsamlı ürünler,
- Hızlı ve mükemmel teslim hizmetleri ve
- Yedek parçalarınızın merkezleştirilmesi ( Yedek parçalarınızı Hamburg depomuzda birleştirerek hava, tır, deniz taşımacılığı ile size extra bir depo masrafı oluşturmaksızın bir seferde gönderebiliriz ki bu sizlerin gümrük ve acenta masrafları için her defasında yaptığınız masrafların düşmesine sebep olacaktır.)

Devamını Oku
Anahtar Kelimeler
Tümünü Göster
Konum

SEİ İSTANBUL Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat