Türkiye
year 16 YIL

1957 Yılında kurulan firmamız imalat sektöründe ilk olarak genel makina üretimi ile başlamış olup, süregelen zaman zarfında çeşitlimakina üretimlerini sektöre kazandırmıştır. Yarım asra yaklaşan tecrübesiyle sektörde haklı bir gurura sahip olan firmamız 2007 yılında asansör makina motoru üretimine SURLİFT markasıyla başlamış olup arge ve deneme çalışmalarını tamamlamış ve makina parkurunu güçlendirerek seri imalata hazır hale gelmiştir. Çağımızın gereksinimi olan insanımızın ve yüklerin taşındığı asansör makinalarının tek gövde, kompakt model, dişlisiz model(test aşamasında) ve özel imalatımız olan parçalanabilir gövde modelleriyle siz değerli müşterilerimizin beğenisine sunularak istenen koşullarda güvenli, hızlı, verimli ve sessiz asansör üretimine başlamış bulunmaktayız. Ürünlerimiz gövde bölümü GG 26 pik döküm dişli özel alaşımlı bronz sonsuz milli sementeli ve taşlanmıştır.

Amacımız Yurt içinde ve yurt dışında bulunan siz değerli müşterilerimize talep ve ihtiyaçlarını tam anlamıyla kaliteli bir şekilde karşılamak ve satış sonrası sağladığımız güvenilirlikle bunu daha ileri taşımaktır.

Firmamız ISO 9001, TSEK, CE kalite ve uygunluk belgelerine sahip olarak asnsör sektöründe siz değerli müşterilerimizin her türlü asansör ihtiyaçalarını karşılamaktadır.

Devamını Oku
Konum

SURLIFT LTD. Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat