Türkiye
year 17 YIL

Kuruluşundan itibaren sürekli kendini yenileyen Tesan, AR-GE faaliyetlerine verdiği önemle üretimini yaptığı makinelerin teknik kapasitesi, kalitesi ve verimliliği konusunda ülkemizde artık bir standart belirleyicisi olarak anılmaya başlamıştır. AR-GE çalışmalarıyla geliştirilen TETRA CAD Bilgisayarlı Kalıp Hazırlama Sistemi ile TÜBİTAK, TÜSİAD, TTGV kuruluşlarının ortaklaşa düzenledikleri 2000 yılındaki Teknoloji Yarışmasında “1999 TEKNOLOJİ BAŞARI ÖDÜLÜ” nü kazanmıştır. Yine Ar-GE çalışmalarıyla etiket ve matbaa sektörü için Flexo Baskı makinesi geliştirilmiş ve 2004 yılı itibarıyla bu sektöre de girmiştir.
Günümüzde Tesan " Kalite Süreklidir " anlayışı ile ulusal ve uluslararası kalite ve normlarda ürünler geliştirmekte ve üretmektedir. Tesan’ın bu dinamik yapısı 2000 yılında ISO 9001 belgesi ile onanmış ve kabul görmüştür. Ayrıca Avrupa’ya ihracatta aranılan CE Kalite markası Tesan’ın ürettiği makinelerde yer almaktadır.
Tesan geçmişte olduğu gibi gelecekte de teknoloji ve kalitenin zirvesini sunmaya devam edecek ve ülkemiz girişimcilerinin dışa Bağımlı kalmaması için elinden geleni yapacaktır.

Devamını Oku
Ürünler

TESAN TEKSTİL MAKİNALARI SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

TESAN TEKSTİL Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat