Türkiye
year 10 YIL

Firmamız 1988 yılında ticaret hayatına başlamıştır.

1998 yılında TOPALOĞULLARI LTD. ŞTİ unvanı ile yeniden yapılanarak ISO 9001-2000 Kalite Yönetim Sistem Belgesi ile kurumsallaşmaya ve ticaret sektöründe gerek imalat gerekse satış ve pazarlama olarak başta Hastane, otel, resmi kurum ve kuruluşlar ile askeri birliklerin ürün ihtiyaçlarının karşılanmasıyla faaliyetlerine devam etmektedir. 18 yıldır ticaret hayatında olan TOPALOĞULLARI LTD. ŞTİ kendisine ilke olarak seçtiği dürüstlük, özveri, güven, kaliteli ürün ve hizmet anlayışı ile Ankara Demetevler 1. Cad. 96 numarada, Çetin Emeç Bulvarı Öveçler 4. cad. no:108’de ki satış noktalarında hizmetlerini yürütmektedir.

Topaloğulları Ltd. Şti halkımızdan aldığı destek ve güvenle ev tekstil ürünlerinin yanı sıra Telekomünikasyon ve Elektronik sektöründe de yılların verdiği ticaret tecrübesi ile hizmet vermeye başlamıştır.

Ülkemizde 1970’li yıllardan beri Marina tipi Sailor, Standart, Unimo marka Avrupa Birliği Normlarına Uygun Uluslar arası Denizcilik Örgütü (IMO) tarafından kabul görmüş Türk ve Uluslararası deniz araçlarında gururla kullanılan sabit ve el telsizleri ile mevkii tarama cihazları, uydu haberleşme cihazlarını Türk deniz taşıtlarında ve limanlarında kullanılmaktadır. Bu cihazların bu cihazların Türkiye geneli tek yetkili satıcı bayiliğini de alarak Telekomünikasyon konusunda başta Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğü Malzeme Satış Kataloğunda yer alarak tüm Askeri, Sivil Kamu Kurum Kuruluşları ile Özel Güvenlik Kuruluşlarına hizmet vermenin gururunu ve sorumluluğunu taşımaktadır.

Firmamızın halkımızdan aldığı güç ve destek ile e-mail adresimize göndereceğiniz öneri ve taleplerinize açık olduğumuzu bildirir, sitemizde yer alan ürünlerimizin gerek kalite gerekse fiyat olarak incelenmesi.

Devamını Oku
Ürünler

TOPALOĞULLARI

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

TOPALOĞULLARI Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat