Türkiye
year 13 YIL

Version Tekstil Türkiye′nin batısında ikinci büyük sanayi kenti İzmir′de 1500 m2 arazi üzerine, işlerinde deneyimli personeli ile 1994 yılında kurulmuştur.

Firmamız ayda 50.000 parça bayan giysisi üretim kapasitesine sahiptir. 200 çalışanımız bulunmaktadır. Son 6 yılda çeşitli avrupa ülkelerine birinci kalite ürün ihracatı gerçekleştirdik. Bayanlar için her türlü tipte elbise üretebilmekteyiz. Üretimimizin %90′nı bayan bluz oluşturmaktadır. Ayrıca etek, şort, yelek, elbise vb. üteimlerimizde mecuttur.

Planlama: Deneyimli personelimiz gelen siparişi üretim planına aldıktan sonra tekstil teknisyenlerimiz üretim öncesi malzeme ve kumaşları üretim öncesinde inceler.

Depolama: Çok iyi tasarlanmış bir depomuz mevcuttur.

Örnek Şablon: Teknisyenlerimiz üretim öncesinde model üzerinde çalışırlar.

Kesim: Her türlü kumaş teknisyenler tarafın kesilir. Mükemmel bir kesme teknolojisi kullanılır.

Dikiş Bölümü: Yüksek nitelikli ve profesyonel dikiş makineleri ile dikiş yapılır.

Bitiş Tarihi: Bir ürün böylece bitmiş olur. Son olaran dokuma kontrol departmanı tarafından dikkatle kontrol edilir ve sevk edilmek üzere hazır hale gelir.

VAS (Katma Değerli Servisler) Grubu: Tüm bu üretim süreçleri tekstil mühendileri tarafından kontrol edilmektedir. Biz kalite, makul fiyat ve uygun teslimat tarihini ilke olarak kabul ettik.

Devamını Oku
Konum

VERSION TEKSTIL Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat