Türkiye
year 14 YIL

Acarlar Makine, bugüne kadar iç pazarda inşaat sektörüyle birlikte birçok sektörde önemli projelere imza atan Acarlar Şirketler Topluluğu′na yeni bir vizyon, global bir boyut kazandırmak amacı ile 2002 yılında kurulmuştur.
İlk etapta kompakt iş makineleri ile Türkiye pazarına girmeyi planlayan Acarlar Makine, gelişen teknoloji ve Avrupa Birliği üyelik süreci birlikte, iş güvenliğine verilen önemin artmasını da göz önünde bulundurarak Yükseltici Çalışma Platformları ile faaliyetlerine başlamıştır. İş güvenliğinin yanı sıra iş gücü verimliliğini yüksek oranda artıran yükseltici çalışma platformlarının kullanımı Avrupa’da çok yaygın olmasına rağmen, Türkiye pazarı için çok yeni bir konumdadır. Bu boşluğu fark eden Acarlar Makine her biri konusunda lider 4 farklı firma ile distribütörlük anlaşması yapmıştır.

Yükseltici Çalışma Platformları , Teleskopik arazi Forkliftleri , Kompakt Vinç konusunda %45’lik pazar payı ile Avrupa’nın lideri konumundaki HAULOTTE / FRANSA firmasının, Römorklu ve Palet yürüyüşlü Yükseltici çalışma platformları konusunda Avrupa’nın önder kuruluşlarından OMME / DANİMARKA firmasının, Araç Üstü Çalışma Platformları konusunda önde gelen üretici firmalarından OIL&STEEL / İTALYA firmasının ve Cephe Asansörleri ve Dikey Yükseltici Cephe Platformları konusunda SCANCLIMBER / FİNLANDIYA firmasının Türkiye ve Türki Cumhuriyetlerdeki satış, servis ve yedek parça hizmetlerini sürdürmektedir.

Devamını Oku
Ürünler

ACARLAR MAKİNE

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

ACARLAR MAKİNE Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat