Türkiye
year 10 YIL

Yakar Tekstil 30 yılı aşkın tecrübesi ile bugün Türkiye′nin en büyük kadife kumaş üretici ve ihracatçılarından biridir.


Üretimde en yüksek kalite felsefesini benimseyen Yakar Tekstil, dünyanın tüm ülkelerindeki müşterilerine ürünlerini ulaştırmak ve kaliteli hizmet verebilmek için her türlü alt, üst yapı, organizasyon, ar-ge ve kalite çalışmalarını sürdürmektedir. Kendisine ait 12.000 m2 üretim alanı ve 3700 m2 yönetim binasına sahip olan Yakar Tekstil, desen ve tasarım çalışmalarını da bünyesinde gerçekleştirmektedir. Ayrıca üretimin her aşamasında başarılı bir kalite kontrol programı yürütmektedir. Bu sebeple de dünyanın birçok ülkesinde öncelikle tercih edilmektedir.

Jakarlı, armüllü, düz ve baskılı kadife kumaş üretimi gerçekleştiren firmamız, aylık 500.000 metre yıllık 6.000.000 metre kadife kumaş üretim kapasitesine sahiptir. Ayrıca yeni yatırımlarımızın devreye girmesi ile birlikte 220.000 metre aylık, 2.640.000 metre yıllık, döşemelik jakarlı kumaş üretimi gerçekleştirmektedir. Toplam aylık döşemelik kumaş üretimimiz, 720.000 metreyi bulmaktadır.

Yakar Tekstil′in ihracat yaptığı ülkeler arasında Amerika, Rusya, Ürdün, Umman, Güney Afrika, Fas, Cezayir, Güney Kore, Moldavya, Kazakistan, Ukrayna, Dubai, İsrail, Yugoslavya, Singapur, Endonezya, Azerbaycan, Filistin, Macaristan, Polonya, Suudi Arabistan, İngiltere, Kuveyt, Çin, Bangladeş ve Malezya bulunmaktadır.

Pazardaki yenilikleri sürekli takip eden Yakar Tekstil, bu amaçla dünyanın çeşitli ülkelerindeki fuarlara katılmaktadır. Değişen teknolojilere süratle ayak uydurmaktadır. Müşteri talepleri doğrultusunda en kaliteli hizmeti verebilmek için çalışmalarına devam etmektedir.





YAKAR Tekstil San.ve Tic.Ltd.Şti.

Devamını Oku
Ürünler

AG TEKSTIL

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

AG TEKSTIL Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat