Türkiye
year 16 YIL


Promosyon sektöründe Akdeniz esintisi…

Akdeniz Kırtasiye Ltd. Şti. 1980 yılında kurulan Akdeniz Ticaret Limited Şirketi, ilk günkü heyecan ve hizmet aşkıyla çalışmalarını sürdürmektedir.

1989 yılında anahtarlık üretimine başlayan şirketimiz, ardından promosyon sektörüne yönelik olarak metal ve plastik kalemler, masaüstü set ve saatlerin ithalatını yapmaktadır.

Günümüz iş dünyasında iletişim, müşteri ilişkileri ve pazarlama iletişimi faaliyetlerinin her geçen gün daha da önem kazandığını gözönüne alarak, çalışmalarını müşteri odaklı sürdüren Akdeniz Kırtasiye, çözüm odaklı hizmet anlayışı ile sektörün yakından tanıdığı bir şirkettir.

Kalite, uygun fiyat ve geniş ürün yelpazesi ile müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılayan şirketimiz, 26 yıllık ticari ahlakı ile başarı yolunda hizmetlerine devam etmektedir.

Sektörün önde gelen isimlerinden olan Akdeniz Ticaret, yapmış olduğu ihracat ile de ülke ekonomisine katkı sağlamaya devam etmektedir. Şirketimiz üretim portföyünde bulunan anahtarlık, Joy ve Sport çakmak Türkiye bayii, Cricket çakmak bölge bayii, Dannol masaüstü set ve saatler Türkiye Distribütörüdür. Ayrıca metal ve plastik kalemlerde geniş ürün yelpazesi ve stok tirajı ile promosyon sektörünün en seçkin firmaları arasında yer almaktadır.

Ülkemizin uluslararası arenalarda başarı grafiğini artırmak, kaliteli ve zengin çeşitliliği en uygun koşullarda müşterisine sunmayı amaçlayan şirketimiz, zamanın ve iş dünyasının değişen şartlarına uyum sağlayarak yoluna devam etmektedir.

Hep birlikte...
Saygılarımızla,
Akdeniz Kırtasiye Ltd. Şti.

Devamını Oku
Ürünler

AKDENİZ KIRTASİYE LTD. ŞTİ.

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

AKDENİZ KIRTASİYE Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat