Türkiye
year 17 YIL

HEDEFİMİZ
Şirketimizin hedeflere ulaşımı, Toplam Kalite Yönetimi yolculuğu içinde tüm faaliyetlerini değerlendiren, sürekli daha iyiye ve daha doğruya yeni parolalarla ilerleyen personelimizin çalışmaları ve bunun sonucunda müşterilerimizin memnuniyeti ve takdiri ile gerçekleşmektedir. Bu doğrultuda;


VİZYONUMUZ
Globalleşerek sektörde lider olabilmek ve bunu kalıcı kılmak.


MİSYONUMUZ
Dünya ve Türk standardlarına uygun Oluklu Mukavva Kutu ve Kağıt üretimi ile mutlu müşteriler, mutlu çalışanlar ve Mutlu AL&SE AMBALAJ Ailesi .


KALİTE ANLAYIŞIMIZ

Sektörümüzde öncü kuruluşlardan biri olup, karlılığımızı ve verimliliğimizi artırmayı hedefleyen şirketimiz, sürekli gelişme ve yaşamda kalite prensipleri doğrultusunda, "önce insan" ve "toplumdan aldığımızı büyüterek topluma verme" ilkelerinden hareketle, temel değerlerini, kritik başarı faktörlerini, politikasını, misyonunu ve vizyonunu tespit etmiştir.

TEMEL DEĞERLERİMİZ
İç ve Dış Müşteri, Kalite, Verimlilik, Yüksek İletişim, İş Ahlakı, İsrafı Yok Etmek, İşçi Sağlığı İş Güvenliği ve Çevre Sağlığı, Sürekli Gelişme, Yaratıcılık, Fikre Saygı, Önce İnsan, Bireysel Gelişim, Dürüstlük, Maliyet Bilinci, Paylaşım, Ben Değil Biz.

Devamını Oku
Ürünler

AL&SE AMBALAJ SAN. VE TİC.LTD.ŞTİ.

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

AL&SE AMBALAJ Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat