Türkiye
year 16 YIL

Alfa Kutu ve Plastik San. Tic. Ltd. Şti. akümülatör imalatında kullanılan plastik aksam ve parçaların üretiminde uzmanlaşmış bir kuruluştur.1982 yılından 1991’ e kadar Alfa Akü Koll. Şti. adı altında faaliyet gösterdikten sonra, 1992’ den bugüne Alfa Kutu ve Plastik San. Tic.Ltd.Şti. olarak faaliyetini sürdürmektedir. Firmanın faaliyet konusu; polyproplen girdisinden imal edilmiş akümülatör kutusu, kapağı ve aksesuarlarıdır. Kuruluşun yıllık üretim miktarı 800 ton/yıl ın üzerindedir. Toplam çalışan sayısı 28 kişidir.

Şirket ; 06.12.2000 tarihinde Rina S.p.A. Belgelendirme Kuruluşu’ndan ISO 9001 Kalite Sistem Sertifikası’nı almış olup, mevcut durumda ISO 9001:2000 çalışmalarını sürdürmektedir. Her zaman gelişmelere açık üretim sisteminin yanısıra tüm çalışanlarına da düzenli bir eğitim olanağı sağlamıştır. Bununla birlikte, çalışanlarının motivasyonunu takım çalışması ruhu ile gerçekleştirmektedir.

ALFA KUTU; kendi bünyesinde her prosesini rahatlıkla kontrol edebilir ve yönetebilir bir Kalite Yönetim Sistemi’ne sahiptir. Müşteri odaklı üretimimiz ile çalışanlarımız Toplam Kalite Yönetimini ortak amaç olarak benimsemiştir.

Devamını Oku
Ürünler

ALFA KUTU VE PLASTİK SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ.

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

ALFA KUTU Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat