Türkiye
year 10 YIL

Geniş ürün yelpazesine sahip olmak bir ayrıcalıktır.

Almodo’nun her çeşit ipliği kumaşa çevirmekle-özellikle polyester viskon-müşterileri arasında dünya çapında bir üne sahiptir.

Polyester viskonun yanı sıra polyester/viskon/elastan, %100 keten, keten karışımları, pamuklu ve pamuk karışımlı kumaşlarda başarısını sürdürmektedir.
Almodo’nun başarısı, üretim süreci ve iplikten boyamaya kadar olan tüm aşamalarda, seçilmiş hammadde ve yarı mamül ürünün kalitesinde gizlidir.

75.000 m2’ lik arazi üzerinde kurulu, 25.000 m2 kapalı alana sahip entegre tesisimizin, üretim kapasitesi yıllık 9.000.000 m/tül dür.

Tesisimiz:
İplik büküm, İplik boya, Dokuma, HT boya, Kontünü boya (rektif ,sülfür,pigment) ve hertürlü finiş ve arge makinalarına sahiptir.

Almodo’yu, tekstil sektöründe ayrı yere taşıyan özelliği ise yüksek kalite kumaş üretiminin yanı sıra, ünlü İtalyan tekstil tasarımcılarının yeteneklerine bünyesinde yer vermesidir. Almodo, ürün çeşitliliğini devamlı olarak gözden geçirmekte ve dünyanın en önemli uluslararası fuar organizasyonlarında yer alarak başarısını sergilemektedir. İleri teknolojisi ve yenilikçi balış açısıyla, müşteri ve piyasaya yakın olarak, müşterinin istek ve ihtiyaçlarına hemen cevap verebilmektedir.

Devamını Oku
Ürünler

ALMODO ALTUNLAR TEKSTIL SAN. A.S.

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

ALMODO ALTUNLAR Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat