Türkiye
year 16 YIL

Alpdoğan İnşaat, 1978 yılından bu yana sorumluluk ve meslek ilkelerine bağlı, dünya standartlarında hizmet veren bir inşaat firmasıdır.
Firmamız Halen;
İstanbul Sultanbeyli′de Amerikan Panel Kapı, Laminat Kapı ve Ahşap Kapı Üretimi Yapmaktadır. Kapı yanında Fabrikada yine DORLINE Markasıylı, Mutfak, Raylı Dolap, Banyo Dolabı ve Diğer Ahşap Dekorasyon Mal ve Hizmetlerinin Üretimini Gerçekleştirmektedir.
İnşaat sektöründeki değişim ve gelişmeler doğrultusunda, hizmet kalitemizi arttırmak için, sürekli gelişme göstererek, günümüz rekabet koşulları içinde müşteri portföyümüzü genişletmek, tüm kurum çalışanlarımızın katkılarıyla her zaman iç ve dış denetimlere açık daha kaliteli ve dinamik bir iş yeri ortamı sağlamak hedefimizdir.
1978 yılından bu yana gerçekleştirdiğimiz projelerimizle başarı ve güven sağlayan hizmet kalitemizi, her türlü gelişmelere açık, dinamik ve genç kadromuzu, ülkemiz inşaat firmalarına öncü olacak yeni proje ve atılımlarımızı, sürekli kılarak ′Türk İnşaat Sektörüne′ katkı sağlamak kalite politikamızdır.
Bütün bunları yaparken, müşteri memnuniyetini olmazsa olmaz kabul eden , güler yüzlü ve kalifiye çalışma arkadaşlarımızı, başarımızın anahtarı oldukları bilinciyle sürekli eğitmek ve gelişmelerini sağlamak temel amaçlarımızdandır.
Alpdoğan İnşaat′ın, ana faaliyet alanları; İnşaat, Yapısal Güçlendirme, Alt Yapı, İzolasyon, Ahşap İşleri ve Dekorasyon hizmetleridir.


Kurumumuz bünyesinde faaliyet gösteren bu siteler ile halkımız hem bilinçlendirilmekte hem de yapısal ihtiyaçları karşılanmaktadır.
Aynı zamanda bu siteler meslektaşlarımız ve Mühendislik Fakültelerindeki öğrenci gençlerimiz için güncel ve sağlıklı bilgiler temin edebilecekleri birer kaynak olma özelliğindedir.
Kalite ve Hizmette Koşulsuz Müşteri Memnuniyeti anlayışımızı tüm halkımızla buluşturuyor ve sektördeki firmalarla da hizmet yarışının kapılarını açıyoruz.
İnşaat sektöründe bir ilke imza atıyor ve hizmetlerimizin büyük çoğunluğunda müşterilerimize kredi kartı ile ödeme yapma kolaylığı sunuyoruz. Bu, inşaat sektörü için devrim niteliğinde bir uygulamanın küçük bir başlangıcıdır.
Sektörümüz daha pek çok yenilik ve çağdaş atılımı bizimle birlikte yaşamaya başlamıştır.Yaşamaya da devam edecektir.
Amacımız, taleplerinizi karşılamak üzere size özel teklifimizi sunarak, ihtiyaç duyduğunuz konularda yapısal çözümler üretmektir.

Devamını Oku
Ürünler

ALPDOĞAN İNŞAAT MİMARLIK BİLGİSAYAR BİLİŞİM HİZMETLERİ VE TİC. LTD. ŞTİ.

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

ALPDOĞAN İNŞAAT Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat