Türkiye
year 17 YIL

Anadolu Grubu bünyesinde yer alan Ana Gıda Otomotiv, zeytinyağında Türkiye’nin en köklü markaları olan Sezai Ömer Madra (1914) ve Kırlangıç (1953) ile lezzeti, kaliteyi yıllardır tüketicisine sunuyor.

İzmit Yarımca Ana Gıda tesisleri, Alfa Laval markalı kontinü sistemi ile 150 ton/gün rafinasyon ve üç dolum hattında 0,25lt’den 18 lt’ye kadar değişik ambalaj çeşitlerinde 350 ton/gün dolum kapasitesine sahiptir.

Pet ve PVC ambalaj üretim tesisleri de bulunan Ana Gıda,çevre duyarlılığı ve yüksek kalite bilinci ile zeytinyağı, mısır yağı, ayçiçek yağı ve diğer bitkisel yağları üretmektedir.

Ana Gıda, çeşitli marka ve ambalajlarda yurtdışına zeytinyağı ihracatı yapan Türkiye’nin,önde gelen kuruluşlarından biridir.İhracat yaptığı ülkeler arasında; Uzak ve Orta Doğu ülkeleri, Arap ülkeleri, ABD ve Avrupa Birliği ülkeleri bulunmaktadır.

Şirket,Kırlangıç markalı %100 saf zeytinyağı içerikli,doğal Kırlangıç Saf Zeytinyağı Sabunu ,Kırlangıç Sıvı Zeytinyağı Sabunu ve Kırlangıç Saf Zeytinyağı Duş Jeli ile kişisel bakım kategorisinde, kaliteli ürünlere imza atıyor.

Ana Gıda Otomotiv bünyesinde, tüm dünyanın tercih ettiği otomobil markası Kia’nın, biri İstanbul-Altünizade,diğeri Ankara’da iki showroomu bulunmaktadır.Bu showroomlarda satış ve satış sonrası servis hizmetleri verilmektedir.

Devamını Oku
Ürünler

ANA GIDA OTOMOTİV VE İHTİYAÇ MADDELERİ SANAYİİ VE TİCARET A.Ş.

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

ANA GIDA Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat