Türkiye
year 10 YIL

1984 yılında Anodolu İş Makineleri San. ve Tic.Ltd.Şti adı ile kurulan firma Catterpillar iş makinelerinin (dozer, ekskavator, vb.) servis ve bakım hizmetlerini Türkiyenin önde gelen maden işletmeleri baraj ve yol müteaahitlerine merkez atölyelerinde ve şantiye şartlarında hizmet vermiştir.

1990 yılından itibaren aşınmış yürüyüş makaraları, istikamet tekerleri ve taşıyıcı makaraların toz altı kaynak sistemi ile sert dolgu işlemlerine ve yedek parça imalatına başlanmıştır.

2002 yılında, firmanın marka tescilinden sonra adı Anişmak (Anadolu İş Mak.San.Tic.Ltd.Şti.) olarak değiştirilmiştir..

İnşaat ve madencilik sektöründe çalışan değişik marka ve modellerdeki (dozer, ekskavatör, delici, asfalt makineleri, vb) 3500 kalem farklı parça üretimi yapmaktadır.

ISO 9001-2000 kalite belgesi ile yönetimde standartı; TSE ve İmalata yeterlilik belgelerinin temini ile dünya standartlarında üretim yapılmaktadır.

2005 yılından itibaren yürüyüş ve aşıntı malzemelerinde dünya ihtiyacının önemli bir kısmını karşılayan TITAN-ITM INTERTRACTOR′den temin ettiği ürünleri Türkiye pazarına sunan Anişmak, ürettiği ürünlerden bir kısmını da aynı firma üzerinden dünya pazarına sunmaktadır.

Devamını Oku
Ürünler

ANİŞMAK ANADOLU İŞ MAKİNALARI İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

ANİŞMAK ANADOLU Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat