Türkiye
year 13 YIL

Arfen kurulduğu günden beri yapı ve sanayi sektörünün ihtiyaçlarına yüksek kalite standartlarında çözüm üretmekte, sadece iç piyasada değil uluslararası pazarlarda da iş ortakları ile birlikte önemli başarılara imza atmaktadır. Bu başarının altında "kalitede süreklilik ve müşteri odaklı yaklaşım"ı ilke haline getiren ve bu çizgisinden taviz vermeyen şirket politikası yatmaktadır.

Yeni makine ve bina yatırımlarının tamamlanması ile birlikte, 6500 m2 kapalı alanda faaliyetlerine devam eden Arfen, üretimde ihtisaslaşmayı ilke edinmiş yönetim anlayışı ile plastik ve alüminyum endüstrisinde önemli üreticiler arasına girmiştir.

Bugün, yüksek kalite standartları ile üretilen Arfen dilatasyon profilleri, pro-dizayn dekorasyon profilleri, Viny duvar ve köşe koruma sistemleri, Flymat paspas sistemleri ve çeşitli plastik profiller ile çok farklı sektörlerin ihtiyaçlarına cevap vermektedir.

Arfen, kalite anlayışından ödün vermeden yurt içi ve yurt dışı taleplere çözüm üretecek ve ismini gelecek nesillere taşıyacaktır.

Bize güvenen ve destekleyen müşterilerimize ve iş ortaklarımıza, işini seven ve tutkuyla çalışan tüm personelimize teşekkürü bir borç biliriz.

Devamını Oku
Anahtar Kelimeler
Tümünü Göster
Konum

ARFEN SAN. Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat