Türkiye
year 10 YIL

Arpesan Mak.İnş.Gıda San.ve Tic.Ltd.Şti.; Armatür Petrol Sanayi 1996 yılında akaryakıt petrol tanker ekipmanları imal etmek için yola çıktık.
Şirketimiz 1500m² kapalı fabrika binası ile son derece teknolojik makinalarıyla TS-EN-ISO 9001:2000 kalite yönetim belgelerine sahip ADR standartlarına uygun imalat yapmaktadır.
Değerli müşterilerimize günümüz teknolojisine kendi deneyimlerimizi de katarak, kaliteli ürünler sunmak, sürekli yükselen pazar payı ile kaliteyi üretmek, müşteri beklentilerini karşılayacak yeni ürünler üretirken tam zamanında teslim edebilmek ve sektörde lider kuruluş olmak. En üst düzeyde müşteri memnuniyetini sağlamak temel politikamızdır.
10 yıl gibi kısa zamanda yapmış olduğumuz 55 çeşit imalatla tank ve tanker sektörünün en büyük tedarikçisi olmayı başardık. Akaryakıt taşımacılığındaki tankerlerin %80 ‘ni bizim üretmiş olduğumuz sistemleri kullanmaktadır. Şuanda sektörün ve akaryakıt tankerleri imalatçılarının en büyük tedarikçisi durumundayız.
Klasik tanker diye adlandırılan ve günümüzde taşımcılıkta yaygın kullanılan tankerlerin her çeşit dolum ve boşaltım sistemleri adı altında Küresel Vana,Üst Dolum Kapağı, Santrafüj, Nefeslik, Kamlok, Hortum Sarma Makarsı, Filitre ve Klasik tankerde kullanılan birçok mamül ve bunların bağlantı parçalarının üretimi yanı sıra günümüz ve gelecekte yaygınlaşacak olan yanıcı parlayıcı madde taşıyıcılarıyla alakalı ADR yönetmeliğine uygun tankerlerde kullanılan Alttan Dolum Sistemi adı altında toplanan sistemin bütün parçalarını imal etmiş olup gerekli testler ve denemeler yapılmıştır ve şuanda çalışır durumda yaklaşık gerek yurtiçi gerek yurtdışında 1000’nin üzerinde tankerde alt dolum sistemlerimiz çalışmaktadır.
Gerek kalite, gerekse gelişen teknoloji adına AR-GE çalışmalarımız ile müşterilerimize daha kaliteli hizmet verebilmek için var gücümüzle çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.
Şirketimizin kısa vadedeki hedefleri şuanda da üzerinde çalışmalarımızın devam ettiği endüstriel tasarım, faydalı model ve ADR belgelendirmelerini tamamlayıp müşterilerimize sunmaktır.
Uzun vadeli hedeflerimiz ise firmamızın yurt içindeki müşterilerine verdiği kalite ve güveni yurt dışına taşımak, ihracatını artırmak ve sektörümüzde uluslararası marka olmuş bir şirketle evliliğini yapabilmek ve ortağımız olan şirketle dünya pazarında daha güçlü bir şekilde hizmet etmektir.
Şirketimiz imalatının %20’ lik bir kısmını ihraç edebilmeyi başarmıştır. Ülkemize gerek direk satış gerekse yurt içindeki firmalar üzerinden dolaylı satış yapmayı başarmış ve katkı sağlamıştır. Orta doğuda İran, Irak, Suriye, Avrupada Hollanda üzerinden Küba’ ya kadar ürünlerimiz müşterilerimize ulaşmıştır.
Gelecekte yurt dışındaki müşteri pörtföyümüzü genişletmek en büyük hedeflerimiz arsındadır.

Devamını Oku
Ürünler

ARPESAN MAK. INS. GIDA TIC. LTD. STI.

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

ARPESAN MAK. Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat