Türkiye
year 10 YIL



Arslan Bakliyat Tarım Ürünleri San. ve Tic. Ltd. Şti.
Kurulduğundan bu yana sektörde kalite ve hizmet adına en iyiyi yapma gayretinde olan firmamız sektörle beraber kendi kalite çıtasını da yükselterek sektörde hak ettiği konumunu almıştır.
Kurulduğu günden bugüne kadar kaliteye olan hassasiyeti, firmamızın ambalajından ürününe; çalışanından pazarlama mantığına kadar her kademesinde müşteri memnuniyeti doğrultusunda hareket etmesini sağlamış ve bu ilke firmamızı her geçen gün daha da başarılı kılmıştır. Yurtdışı pazarında da faaliyetlerini sürdüren firmamız bu pazar için ayrı bir ekip kurarak faaliyetlerini devam ettirmektedir. İsminin bulunduğu her kademede kalite arayan ve uygulayan firmamız gıda kodeksi, TSE belgeleri gibi sektörde bulunan firmaların alması gereken belgeleri almaya hak kazanmıştır.
Bu olması gereken belgelerin dışında sektöre bakışı hassas olan firmamız ISO 9000 ve HACCP belgesi gibi belgeleri alarak ülkemizin girmeye çalıştığı Avrupa Birliği′nin gıda üretim normlarına uygun üretim yapma seviyesini yakaladığını belgelerle tescil ettirmiştir.

Devamını Oku
Konum

ARSBAK Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat