Türkiye
year 17 YIL

Kentler uygarlık ölçülerimiz. Çağdaşlığımızın kimliği ve yaşama biçimimiz. Sokaklar, caddeler, otoyollar, işmerkezleri, siteler, çevre düzenlemeleri yaşadığımız ve yaşayan mekanlar. Kent olmanın, kentli olmanın en büyük göstergeleri. Bir kenti kent yapan ayrıntılar. Hızla gelişen teknoloji ve sanayileşmeye paralel olarak hızla gelişen, büyüyen kentler kuşkusuz birçok sorunla karşı karşıya.

Günümüzün ve geleceğin kentlerini ekonomik, pratik olduğu kadar kalıcı, çevre düzenlemelerini çağdaş boyutlarda ele alan kente ve kentlilere yakışan dekoratif çözümler bekliyor.

İşte bu amaçlara uygun, güncel ve kalıcı bir çözüm. Beton parke taşları... Doğayla içiçe ve çevreye duyarlı. Her türlü açık ya da kapalı alan çevre düzenlemesinde, alt yapı çalışmalarında kolayca sökülüp tekrar döşenebildiği için pratik; sağlam ve dayanıklı, sürekli kullanım özelliği ile ekonomik; her türlü kötü hava koşullarına, yağmur, donma, kayganlığa karşı güvenli, dekoratik renkleriyle canlı, nefes alan, geniş kullanım alanlarıyla kente ve kentlilere yakışan çağdaş alanlar yaratıyor. AS BETON olarak bu alanda sürdürdüğümüz çalışmalarımızı daha uygar, daha temiz, daha sorunsuz gelecek nesillerin de keyifle yaşayabilecekleri bir yeryüzünün bugünden oluşturulması dileğiyle imzalıyoruz.

Adil SALMAN

Devamını Oku
Ürünler

AS BETON VE BETON ELEMANLARI TİC.VE SAN.LTD.ŞTİ.

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

AS BETON Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat