Türkiye
year 17 YIL

Asimetrik 20 yıllık iş tecrübesi ve sektörel duyarlılığı ile hizmet anlayışını nice 20 yıllara taşımanın sorumluluğunu her zaman üzerinde hissetmiştir.

Merkezi Ankara’da bulunan şirketimiz sektörümüzün daimi ihtiyacı olan proje desteği, teknik paylaşım, 24 saat teknik destek verebilmek amacıyla İstanbul, Antalya ve İzmir bölgelerinde konuşlanmıştır. Ayrıca İstanbul AHL Serbest Bölgesinde kurulu Görkem adlı şirketimiz İthalat/İhracat işlemlerine destek olmaktadır.

Türkiye temsilciliğini yapmakta olduğumuz, EAW, QSC, RCF, BEHRINGER, DB TECHNOLOGIES, KCS, ZECK, PEAVEY, IC AUDIO, G+M, EQUIPSON-WORK, WHD, SGM, DTS, GRIVEN, I-LIGHT, SCREENLINE, CINEMECCANICA gibi ürünler ile sonuçlandırmış olduğumuz MEVLANA KÜLTÜR MERKEZİ-KONYA, RIVA DIVA HOTEL-ANTALYA, LAILA-ANKARA, GOLDENRING ALIŞVERİŞ MERKEZİ-DONETSK-UKRAYNA, RIXOS HOTEL-BODRUM, BAŞBAKANLIK AVRUPA TOPLULUĞU KONFERANS SALONU-ANKARA, ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ NECATİBEY KÜLTÜR MERKEZİ- ESKİŞEHİR, gibi projelerle emin ve kararlı yürüyüşümüzü sürdereceğiz.

Firmamız çalışanları uzun yıllardan beri sektörümüz çalışanları olup her türlü akustik çözüm, proje, uygulama konularında yeterli teknik donanıma sahip olup bilgi ve becerilerini arttırmak ve yeni ürünler hakkında becerilerini arttırmak için yurtdışında seminerler ve fuarlara katılmaktadır.

Asimetrik ailesi içindeki güven ve huzura iştirakleriniz bizim aydınlık yüzümüz ve mutluluğumuz olacaktr.

Devamını Oku
Ürünler

ASİMETRİK SES IŞIK VE GÖRÜNTÜ SİSTEMLERİ

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

ASİMETRİK SES Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat