Türkiye
year 13 YIL

Frutsi markasi altinda çiklet üreten fabrikamiz ASPAK GIDA SANAYII TICARET A.S. 1987 yilinda kurulmus olup ,tamamen en üstün Alman teknolojisi ile donatilmistir. Fabrikamiz 4800 m2 alanda faaliyet göstererek yilda 3000 tonun üzerinde bir kapasite ile iç ve dis piyasaya çiklet saglamaktadir. Tüm ASPAK ürünleri gida mühendisleri denetiminde HACCP standartlari dikkate alinarak titizlikle hazirlanmakta ve sadece Türk Standartlari ile sinirli kalmayarak, ayni zamanda ABD′nin FDA gibi Uluslararasi Saglik Kuruluslarinin kosullarina da yeterlilik saglamaktadir.

Frutsi balonlu çikletlerimiz dünya standartlarina uygun olarak çesitli sekil, boyut ve aromalarla müsterilerimizin begenisine sunulmaktadir. Ayrica çikletler tatli ,eksi,renkli dolgular ile doldurularak farkli ürünler hazirlanabilmektedir. Tüm ürünlerimiz dogal ve dogala özdes aromalar kullanilarak Türk Gida Kodeksine uygun, seçilmis hammaddeler ile üretilmektedir.

Gebze fabrikamizin yillik üretiminin % 65′i basta Avrupa,Rusya,Orta ve Uzak Dogu olmak üzere Avustralya ve ABD gibi ülkelere ihraç edilmektedir. Bununla birlikte ASPAK kendi özel tesislerinde yillik 1800 ton çiklet mayasi üretimi ile iç ve dis pazarda önemli bir endüstriyel sakiz mayasi üreticisi konumundadir.

Devamını Oku
Ürünler

ASPAK GIDA SAN. VE TIC. A.S.

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

ASPAK GIDA Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat