Türkiye
year 16 YIL

Aytes Isı Malz. San. Tic. Ltd. Şti. unvanı ile 1995 yılında ısı sektöründe toptan malzeme satışı ve pazarlaması amacı ile yola çıkan firmamız, bilgi birikimi ve tecrübenin temelleri üzerinde geliştirdiği yaratıcı hizmet anlayışıyla piyasa şartlarını ve teknolojik gelişmeleri de göz önüne alarak imalat sektörüne adım atmıştır.

Araştırma-geliştirme faaliyetleri sonucu sektörde önemli kullanım alanlarına sahip vana imalatını programa alarak, öncelikle “AYTES” markası ile KÜRESEL VANA imalatını başlatmıştır. Aytes, kuruluşundan bu yana sürekli gelişme göstererek, kalitesini ve ürün çeşitliliğini arttırmayı hedeflemiştir.

Hedef kitlenin isteği doğrultusunda pislik tutucu, patent dirsek, flanş, doğalgaz vanası, doğalgaz ek parçaları, kelebek vana gibi ürünlerin de imalatına başlamıştır.

Temel prensibimiz, kurmuş olduğumuz ISO 9001 kalite sisteminin ışığı altında çalışmalarımıza devam etmektir. Oluşturduğumuz Toplam Kalite Sisteminin devamını ve gelişimini sağlamak, müşteri memnuniyetini maksimum düzeyde tutmak amacıyla tecrübeli ve kalifiye elemanlar ile çalışmaya özen gösteriyoruz.

AYTES markalı tüm ürünlerimiz gerekli test ve kontrollerden geçirilip standartlara uygun bir şekilde üretilmekte, Türkiye genelinde satıcı bayilerimiz tarafından müşterilerimizin kullanımına sunulmaktadır.

Amacımız, sürekli gelişen teknolojiyi takip ederek değerli müşterilerimize dünya standartlarında ürünler sunmaktır.

Devamını Oku
Anahtar Kelimeler
Tümünü Göster
Konum

AYTES ISI Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat