Türkiye
year 16 YIL

Bebek sektöründe deneyim ve birikimlerini, 1980 yılından beri bebek ve çocuk gereçleri satışının bebek mağazacılığıyla elde eden firmamız Türkiye′de bebek sektörünün marketleşmesine önemli katkılar sağlamış, piyasadaki olumlu tepkiler neticesinde, 1990 yılında bebek mobilya imalat sektörüne girmiştir.
Kısa sürede pazarın en iyilerinden olan firmamız, Avrupa standartlarındaki kaliteli bebek ürünlerimizle 2000 yılından itibaren ihracat yapmaya başlamıştır. İhracat yaptığımız ülkeler arasında Almanya, Yunanistan, Bulgaristan, Ukrayna, Yugoslavya, Suudi Arabistan gibi ülkeler vardır.
Bebek odaları, genç odaları ve bebek beşikleri çeşitlerimizle ürün yelpazemiz artmıştır. İmalatımızda kullanılan malzemelerimiz %100 MDFden olup T.S.E. onaylı, kullanılan boya malzemesi ise ESO 2000 onaylıdır. İmalatımız olan bebek beşikleri ve diğer ürünler Türkiye genelinde 60 şehirde tüketicinin beğenisine sunulmaktadır. Toptan imalatımızın yanı sıra Kocaeli′nde 500 m2 alanlı kendi showroomumuzda tüketiciye sunmaktayız.

Devamını Oku
Ürünler

BAYRILAR BEBEK BEŞİKLERİ VE BEBEK MOBİLYA

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Export Product Keywords Bayrılar Bebek Beşikleri Ve Bebek Mobilya

BAYRILAR BEBEK Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat