Türkiye
year 12 YIL

Belkahve Granit & Mermer Sanayi, granit ve mermer konusunda 1998 yılından bu yana hizmeti ve kalitesiyle kısa zamanda sektörde söz sahibi firmalar arasına girmiştir. Aynı Zamanda mermer-granit satış deposu olmasının ve sahip olduğu profesyonel montaj ekibinin vermiş olduğu güçle müşterilerine zamanında, kaliteli ve uygun fiyat politikasıyla hizmet vermeyi kendisine ilke edinmiştir.

Firmamız, iç-dış döşeme ve her türlü granit - mermer dekorasyonlarında kaliteye verdiği önemle önde gelen firmalar arasındadır.

Kısaca faaliyet alanları; ithal granit ve yerli mermer konusunda satış deposu olarak hizmet vermekle birlikte, ithal granit, ithal ve yerli mermer temini, ebatlanması, granit ve mermerin istenilen yerlere uluslararası standartlara uygun olarak uygulanması (mutfak, şömine, merdiven ve dış cephe mekanik kaplaması),yerli ve yabancı, granit-mermer plaka ve ebatlı satışı, her türlü ithal granit-mermer ekipman ve malzeme satışı olarak açıklanabilir.

Konusunda uzman kadromuz belirledikleri ölçüleri fabrikamıza ileterek seçilen taşların hatasız olarak ebatlanmasını sağlarlar. Hazırlanan taşların montajı şantiyelere özenle taşınarak, konusunda uzman personelimiz tarafından yapılır.

“Sizin için yapabileceğimiz bir şeyler mutlaka vardır”

Devamını Oku
Anahtar Kelimeler
Tümünü Göster
Konum

BELKAHVE MERMER Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat