Türkiye
year 17 YIL

ELEKTRİK SEKTÖRÜNDE ÇEYREK ASIRLIK TECRÜBE…

Elektrik, Enerji, GSM- Bilişim alanlarında hizmet vermekte olan Bilban Grup, 1983 yılından beri ticari hayatını başarı ile sürdürmektedir.

Elektrik ve Enerji sektöründe üstün kalite ve hizmet anlayışıyla A.G., O.G., Aydınlatma, Otomasyon, Altyapı, Telekomünikasyon vb. alanlarda kendi kanıtlamış olan Grubumuz, Türkiye’ de ve uluslar arası platformda üretim kalitesini kanıtlamış olan sektörün öncü kuruluşlarının yetkili satıcı, bayi ve dağıtıcı statüsü altında ürün satışını yapmaktadır.

GSM- Bilişim alanında da hizmet vermekte olan Grubumuz, iştirakimiz olan PROTEL GSM ile Avea’nın Türkiye genelinde operatör distribütörlüğüne sahiptir. Ayrıca BİLBAN GSM- Bilişim Hizmetleri olarak Ankara ve İstanbul mağazaları ile AVEA ve diğer GSM ürünlerinin ülke genelinde satışını yapmaktadır.

Türkiye’de kamu ve özel sektörün birçok projesine tedarikçi ve çözüm ortağı olarak imza atmış olan Grubumuz, sahip olduğu vizyon ve misyonları doğrultusunda kalite politikasını geliştirerek müşterilerine en iyi hizmeti sağlamak amacıyla Ostim Organize Sanayi Bölgesinde yer alan 6500 m2 kapalı alan üzerine kurulu Yapı Merkezine taşınmış bulunmaktadır. Ostim Yapı Merkezi ile beraber yeni bir yapılanma sürecine girmiş olan Bilban Grup, üretim alanında da faaliyete geçmiş olup Alçak, Orta ve Yüksek Gerilim Dağıtım Panoları ile Altyapı ve Elektrik Tesisatında kullanılan Boruların üretimine başlamış bulunmaktadır.

Gün geçtikçe globalleşen ve büyük bir uluslar arası entegrasyon süreci içinde olan dünya piyasalarında yer almak ve kalite politikamızı tüm dünya ile paylaşmak için grubumuz dış ticaret alanına da büyük önem vermekte, bu doğrultuda yetki ve yeterlilik koşullarını sağlayabilmek için yoğun çalışmalarını sürdürmektedir. Grubumuz, özellikle Avrupa ve Orta Doğu Ülkelerinde yürütülen projelerde ihracatçı firma kimliği ile yer almakta, projelere ihraç kayıtlı ürün tedarikinde bulunmaktadır.

Tüm çalışmalarında uygun fiyat politikası çerçevesinde kaliteli hizmet sunmayı ilke edinen Grubumuz; gelecek dönem içerisinde de tecrübeli üretim, satınalma, satış, finans ve lojistik departmanlarıyla Ostim Yapı Merkezinde sizlere hizmet vermekten gurur duyacaktır.

Devamını Oku
Ürünler

BİLBAN ELEKTRİK SANAYİ VE TİC.LTD.ŞTİ.

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

BİLBAN ELEKTRİK Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat