Türkiye
year 10 YIL

Biotek tohumculuk sebze, tarla bitkileri ve yem bitkileri tohumlarının üretimi, araştırılması, yurtiçi ve yurtdışı pazarlarda pazarlanması konularında faaliyet gösteren bir şirkettir.

Biotek Tohumculuk Ltd. Şti., 2001 yılında Tohum Üretim ve Pazarlama konusunda tecrübeli Ziraat Mühendisi Ali Özen ve Yunus Yumuşak ortaklığında Konya merkezli kurulmuştur.

Ali Bey’in Türkiye’deki 11 yıllık üretim tecrübesi şirketimizi, üretimden-satış ağırlıklı konuma getirmiştir. Özellikle taze fasulye, bezelye, barbunya, ıspanak, karpuz ve kavun tohumları vb. sebze çeşitleri, mısır ve ayçiçeği tohumları vb. grupta tarla bitkileri tohumları ve yem bitkilerinden yonca tohumu üretimleri, Konya bölgesinde tamamen şirketimiz tarafından üretilmektedir.

Firmamız bu 4 sene içinde ülke genelinde bayi ağını oluşturdu. Tecrübeli üretim ekibi ile kaliteli üretim yaparak yurt içi ve yurt dışı pazarlarına aktif satış yapmaktadır.

Amacımız tohumluk sektöründe ticari faaliyetlerimizi sürdürürken bu alanda daha fazla istihdam oluşturmak, bu alanda çeşit, tesis ve üretim miktarlarını artırarak daha fazla kişiye iş imkanı sağlamaktadır.


ALDIĞIMIZ SERTİFİKA VE BELGELER

Firmamız Tarım ve Köyişleri Bakanlığınca verilen Tarla Bitkileri Tohumları ve Sebze Tohum grubunda Araştırmacı Tohumculuk kuruluşu belgelerine sahiptir.

Devamını Oku
Konum

BİOTEK TOHUMCULUK Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat