Türkiye
year 17 YIL


B.M KAPLAMA Metal Kaplama Kimya ve Otomotiv Yan Sanayi Tic. Ltd. Şti., 1200 m2’lik alanda faaliyet göstermekte olup otomotiv sektörüne metal kaplama hizmeti veren, ISO 9001:2000 Kalite Sistem Belgesine sahip bir işletmedir.

İşletmemiz, siyanürsüz alkali prosesle çalışan yarı otomatik kaplama hattına sahiptir. Prosesimiz Tofaş – Renault – Ford Otosan – Toyota – BMC – Mercedes gibi Ana sanayilere parça üretimi yapan yan sanayilere kaplama işi yapmaktadır.

Üretimimiz Siyanürsüz Alkali Çinko ve Çinko – Demir kaplama ile ilgilidir.Kullanmış olduğumuz kimyasallar; tamamen doğa dostu olup, biyolojik olarak indirgenebilir ve kolay analiz edilebilir.Doğaya en az zarar vermekle birlikte geri dönüşümlüdürler.

Bünyemizde toksik ve kanserojen katkılar içermeyen (Cr+3) değerlikli bileşikleri içeren Mavi – Sarı – Siyah ve Yeşil Pasivasyonlar bulunmaktadır..Prosesimiz ısıl işleme dirençli olup, Ana Sanayilerin istemiş oldukları korozyon mukavemetleri standardını kolaylıkla karşılamaktadır.

B.M KAPLAMA’ da; 22 çalışanı 4 adet nakliye aracı ve prosese hakim 4 adet yönetici personeliyle, devamlı laboratuar kontrolünde, Kalite Standartlarını ve kurallarını tamamıyla uygulayan, standartların üzerinde bir üretim yapılmaktadır.

Hedefimiz; Ülkemize yararlı, çevre ve doğaya karşı duyarlı olurken, ekip çalışması ile toplam kaliteye ulaşmak ve Üretim kalitesinde ve çeşitliliğinde farklılık yaratarak, metal kaplama sektörüne, standart kalitede entegre üretim hizmeti veren bir kuruluş olmaktır.

Amacımız; Ana Sanayilerin taahhüt ettikleri Garanti ve Kalite Standartlarını birlikte çalışarak teminat altına almaktır.

Devamını Oku
Ürünler

B.M. KAPLAMA LTD

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

B.M. KAPLAMA Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat