Türkiye
year 17 YIL

BURSA ÇELİK LTD. ŞTİ. 1997 yılında özel çelikler alanında uzman bir ticari kuruluş olan BİMEKS ÇELİK TİCARET A.Ş′ nin otomotiv sanayisinde çok önemli bir yeri olan Bursa bölgesinde faaliyetlerini arttırma kararı çerçevesinde kurmuş olduğu bir firmadır.

2000 yılı başında RODACCIAI ŞİRKETLER GURUBU′ NUN – İTALYA BİMEKS ′E ortak olması ile bu gurupta yer alan tüm üretici firmaların ( RODACCIAI SPA. REDAELLİ SPA, TRAFILERIA SAN PAULO SRL, OLARRA SA ) ürünlerin de gerek Türkiye pazarında gerekse yapılan anlaşmalar gereği belirtilen yurtdışı pazarlarda satışının yapılmasına başlanmıştır.

Türkiye pazarında halen İstanbul merkez ve Bursa deposundan hizmet vermektedir. Buradan da anlaşılacağı gibi BİMEKS′ in sahip olduğu prestij sadece Türkiye ile sınırlı olmayıp ürünlerini sattığı Almanya, Hollanda, Avustralya, Norveç, Malezya, Singapur, İsrail, Tayvan, Mısır, Suriye, Burma, Danimarka gibi diğer önemli pazarlarda da bilinmektedir.

Kuruluşundan bu yana soğuk çekilmiş otomat çelikleri, karbon çelikleri , paslanmaz çelikler, paslanmaz yaylık ve örmelik teller ile alaşımlı çeliklerle ürün yelpazesini devamlı arttırarak, UNI EN ISO 9002 belgeli malzeme tedarikinde tek stokçu olarak sektörde hak ettiği yere gelmiştir.

İthal edilen malzemelerin sertifikalarını tüm müşterilerimizce kolay anlaşılabilmesi için üretici firmalarımıza Türkçe olarak hazırlatarak bir ilke daha imza atmanın gururunu yaşamaktayız.

Devamını Oku
Ürünler

BURSA ÇELİK LTD,ŞTİ,

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

BURSA ÇELİK Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat