Türkiye
year 16 YIL

Chemetall GmbH, dünya çapında faaliyette bulunan Rockwood Specialties Group Inc. grubuna ait olup, merkezi Almanya′nın Frankfurt kentindedir.

Chemetall Türkiye, küresel bilgi uygulama yöntemlerini ve Chemetall grubunun sağladığı desteği, bölgesel yetkinlikle bünyesinde birleştirir.

Müşterilerimiz, şirketlerinin ruhu ve merkezlerinin hedefleri konusunda bilgiyle donanmış olduğumuza, ve uygun branşa göre önemli, ekonomik ve en iyi uygulama ürünlerini ve hizmetleri sunacağımızdan emin olabilirler.

Otuz yıla dayanan tecrübemizle genç, dinamik ve ileri eğitimli teknik personelimiz, Türk sanayiine en iyi çözümleri ve hizmetleri sunmaya gayret etmektedir.

4500 m2 alana kurulmuş 1100 m2 kapalı ve 700 m2 yarı kapalı alanda kurulu, 6000 ton/yıllık üretim kapasiteli fabrikamız ile müşterilerimizin taleplerine en hızlı şekilde cevap verebilmekteyiz.

Dünya çapında bir şirket olarak, müşterilerimize en son teknolojiyi ve gelişmeleri sağlamayı taahhüt etmekteyiz. Müşterilerimizin başarılarının, sağlayacağımız teknik alanda liderliğe, yetkinliğe ve rekabet üstünlüğüne bağlı olduğuna derinden inanmaktayız.

Ancak insani boyutlardan yoksun olan bir teknoloji yeterli olamaz. Bu sebeple; mükemmellik vaadimizin temeli olan çevreye sorumluluk ve toplum bilinci de felsefemizi tanımlayan unsurlardır.

Devamını Oku
Ürünler

CHEMETALL SAN. KIMYASALLARI A.S.

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

CHEMETALL SAN. Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat