Türkiye
year 16 YIL

Cihan Kimya Sanayii ve Ticaret Limited Şirketi, 1983 yılında deri sektörüne kimyasallar üretmek amacıyla bir aile şirketi olarak kuruldu.

1990 yılında Tuzla′da 8000 m2′lik yeni fabrikasına taşındı. 5000 m2 kapalı alan içinde kurulu fabrikasına en son üretim teknolojilerini takip ederek bütün üretimini kendisi gerçekleşleştiren şirketimiz; deri finisaj sektörünün her türlü ihtiyacına cevap verebilecek çeşitlilikte ve yüksek kalitede, avrupa standartlarını göz önünde bulundurarak geniş kapasitede üretim yapmaktadır.

Vidala, zik, dana giysilik, yarma ve döşemelik deri finisajları için farklı ürünler üreten firmamız, kalitenin araştırma ve geliştirmenin sonucu olduğunun bilincinde 2003 yılı başında fabrika bünyesinde açtığı 400 m2′lik yeni labaratuarında müşteri memnuniyetini arttıracak en son finisaj teknikleri üzerinde sürekli hizmet ve yenilikler için araştırma geliştirme içerisindedir.

Yurt dışı fuarlarını gerek katılımcı, gerek ziyaretçi olarak takip eden firmamız, deri sektöründe uygulanan en son teknolojilere ve yeniliklere vakıftır.

20 yılı aşkın süredir dri sektörüne kaliteli ve günün ihtiyaçlarına cevap veren ürünler üretmenin kıvancını duymaktayız.

İlkesi;

Ürün gramındaki tüm ürünlerin kalitesi sürekliliğiye başlayan müşteri memnunuyeti.

Hedef;

Gelişen finisaj teknolojilerinde öncü firma olmak.

Devamını Oku
Ürünler

CİHAN KİMYA SAN VE TİC LTD.ŞTİ

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

CİHAN KİMYA Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat