Türkiye
year 16 YIL

Hassas Tutucu Takımlar sektöründe ülke ekonomisine katkıda bulunmak amacıyla Tutucu Takım konusunda dışa bağlı olan sanayi-mizin bu alandaki eksikliğini ortadan kaldırmak ve sanayimizin AVRUPA Standartlarında üretim yapabilmesini sağlamak amacı ile 1987 yılında büyük bir özveride bulunarak DEĞERLİ Makina Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti. ünvanı ile KONYA ′da faaliyetimize başladık.
DEĞERLİ Makina olarak Ağustos 1990 yılına kadar faaliyetini standart makina parkı ile sürdürdük. Ancak daha geniş kapasite ile çalışmayı amaç edindiğimizden dolayı sanayimize ve müşterilerimize daha hassas ve kaliteli hizmet verebilmek için aynı yıl makina parkını ve kadromuzu daha da genişletmiş olup, teknolojik imkanlarla daha iyi ve daha kaliteli ürünleri siz kıymetli müşterilerimizin kullanımına sunduk.
DEĞERLİ Makina olarak Hassas Tutucu Takım sektöründeki işin hassasiyetini ve önemini göz önünde bulundurduğumuzdan çalışanlarımızın bilgi deneyim ve tecrübesini yurtdışından getirilen teknolojik bilgilerle birleştirerek daha kaliteli, daha hassas ve seri üretim yapmaktayız.
Firmamız bugün hassas tutucu takım üretimi konusunda uzman-laşmış kadrosuyla iç piyasada % 100′lük bir hizmet verirken sanayi-mizinde dışa bağımlılığını büyük ölçüde ortadan kaldırmış ve yine aynı tempoda çalışarak ürünlerimizin çoğunu ORTADOĞU ve AVRUPA Ülkelerine pazarlamaktayız. Firmamız yaklaşık olarak 15 yılı aşkın faaliyet döneminde Tutucu Takım konusunda Türkiye′de ki, bütün sektörlere yönelik standart veya özel imalatımızı başarıyla sürdürmekteyiz. Yurt ekonomisine katkıda bulunmaktan ve siz sayın müşterilerimize kaliteli bir hizmet vermekten dolayı mutluluk ve gurur duymaktayız.

Devamını Oku
Konum

DEGERLI MAKINA Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat