Türkiye
year 14 YIL

Dms Dormaksan olarak kurulmuş olan firmamız başlıca muhtelif ölçülerde Lpg Tankı olmak üzere tüm basınçlı kaplar imal etmektedir. Güvenilirlik, esnek hizmet yapısı ve dinamizmi ilke alan Dormaksan muhtelif kapasitedeki Lpg Tanklarını, 2400 metre kare kapalı alanın da teknolojik imkanlarla ve uzman personeli ile güvenliliği esas alarak imal etmektedir.

DMS Dormaksan; Lpg tank sektöründe siz değerli müşterilerimize, hizmetlerinizde çözüm ortağı olmayı hedeflemiştir. LPG sektöründe, son teknolojileri kullanarak gelişen Dormaksan Euronorm standartlarına göre ürünlerini imal etmekte ve gelişimi dikkate alan, sürekli yenilenen işleyiş sayesinde size beklentilerinizin üzerinde hizmet sağlamayı birinci, hedef edinmiştir. Ece 67 R Standart üretim prosedürlerinin izlenmesi sonucu üretilen tankların kullanılmasında herhangi bir tehlike söz konusu değildir.

Tedarikçi tarafından gönderilen ana malzemeler içinden rasgele seçilecek bir levha, gözle muayenenin ardından kimyasal analize tabi tutularak ilgili standarda uygunluğu teyit edilmektedir. Gerekli spektral analizler KOSGEB laboratuarlarında yapılmaktadır. Analiz sonuçları uygunluğu onaylandıktan sonra üretim aşağıdaki üretim akış şemasına göre üretilir. Üretilen Lpg Tanklarından rastgele seçilerek her vardiya başında ve sonunda radyografik teste tabii tutulur ve kalite kontrol edilir. Tüm kaynak ve birleştirme işlemleri tamamlanan lpg tankları her biri ayrı ayrı seri numaralara sahiptir.bu seri numaralarla her tüpün bir kartı olur ve hangi aşamalarda hangi testlere tabi tutulduğu kayıt altına alınır. Güvenirlilik ön plana alınarak üretimlerimiz gerçekleştirilir.

Devamını Oku
Ürünler

DORMAKSAN OTOMOTİV VE OTO GAZ SİSTEMLERİ İNŞAAT MÜHENDİSLİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

Konum

DORMAKSAN OTOMOTİV Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat