Türkiye
year 10 YIL

DRAGON Türkiye’de inşaat makineleri imalatçıları liderlerinden olup yılların deneyimini taşımaktadır. Şirket merkezimiz İzmir’de, fabrikamız ise İzmir′e 15km. mesafede küçük bir sanayi şehri olan Torbalı’da bulunmaktadır. Fabrikamız 5.000 m2 kapalı ve 8.500 m2 açık sahaya sahiptir. Kapalı sahada mekanik atölye, kaynak ve montaj alanları ile bitirme işleri için kumlama ve boya atölyesi bulunmaktadır. Tüm imalat hatlarında ağır hizmet tipi kreynler bulunmaktadır.İmal edilen makinelerin bir kısmı, araştırma ve geliştirme çalışmalarının sonucu olduğu gibi, çeneli kırıcılardan KP-140 ile darbeli kırıcılardan HDK-12.13 ve HDK-13.20 uzun yıllardır Fransız "D R A G O N" teknolojisi ile imal edilmektedir.
Bugüne kadar 500’ün üzerinde kırma eleme tesisi imal edilmiş olup ürünlerimiz hala başarıyla çalışmaktadır. Bu tesislerin bir kısmı yurt dışında Macaristan, Romanya, Suudi Arabistan, Irak, Birleşik Arap Emirlikleri, Umman, Ürdün, Filistin, Mısır, Sudan, Etiyopya, Libya, Fas, Cezayir, Gana, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve Türki Devletleri′nden Tataristan, Türkmenistan, Azerbaycan ve Kazakistan ile Rus Federe Devletlerinde faaliyetlerini sürdürmektedirler.
Makinelerimiz, hem performans hem de sağlamlık ve kalite yönünden Avrupalı rakipleriyle aynı seviyede olmasına karşın fiyat yönünden çok daha cazip durumdadır.

Firmamız ve imalatımız hakkında daha geniş bilgi almak ve ürün yelpazemizi görmek için ziyaretlerinizi bekleriz.

Devamını Oku
Ürünler

DRAGON MAKİNA SANAYİ VE TİCARET LTD. ŞTİ.

Konum

DRAGON MAKİNA Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat