Türkiye
year 14 YIL

DURUM GIDA, Arbel Grubu bünyesinde kurulmuştur. Ülkemizin makarna ve irmik sektörünün önde gelen üreticilerinden olan şirketimiz, Mersin′de faaliyet gösteren modern tesislerinde, yüksek üretim kapasitesiyle dünya standartlarında üretim gerçekleştirmektedir.

DURUM GIDA yaptığı yenilikçi, yoğun yatırımlarla Arbella Makarna ve Arbella İrmik markalarını hem yurtiçi hem de yurtdışı pazarında tüketicinin beğenisine sunmaktadır. Özenle seçilmiş mükemmel kalitedeki %100 sert durum buğdayından, tamamen bilgisayar kontrollü entegre modern üretim tesislerinde el değmeden üretilen Arbella Makarna, dünyanın en gelişmiş cihazlarıyla donatılmış laboratuvarlarda, konularında uzman bir ekip tarafından üretilmektedir. Üretim öncesinde, üretim esnasında, paketleme öncesi ve sonrası aşamalarda düzenli kalite kontrol testlerine tabi tutulmaktadır.

Türk damak tadına uygun 18 farklı çeşide sahip olan makarnamız; yaygınlaşan bayi ağıyla yurdun her noktasına rahatlıkla ulaşmaktadır. Yoğun reklam ve tanıtım faaliyetleri sayesinde tüketicinin dikkatini her geçen gün daha fazla çekmektedir. Amacımız, ekonomik, lezzetli, pratik ve besleyici bir besin kaynağı olan makarnayı ülkemizde daha da sevilen ve yaygın kullanılan bir ürün haline getirmektir. Arbella Makarna bu konuda öncü olma rolünü sahiplenerek, sektörde ön plana çıkmaktadır.

Arbella İrmik de kalitesi ve yaygın dağıtım ağıyla, tüketicisiyle kurduğu güçlü bağı devam ettirmektedir. Yüksek kaliteli DURUM GIDA ürünleri, sürekli artan bir oranda 80’e yakın ülkeye ihraç edilmekte ve uluslararası pazarın büyük üreticileriyle rekabet etmektedir.

DURUM GIDA; yüksek teknolojisi, üstün kalitesi ve tanınan markalarıyla her türlü bireysel tüketim ve endüstriyel ihtiyacı karşılayabilecek altyapıya, kapasiteye ve teknik donanıma sahiptir.

Devamını Oku
Konum

DURUM GIDA Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat