Türkiye
year 15 YIL

EFE AKÜ Malzemeleri olarak 1974 yilinda 1. Küçük Sanayi Sitesinde kurulmus olup, akü malzemeleri Ticareti ve imalatiyla istigal etmistir.1987 yilindan bu yana akümülatör üretimini artirarak, her geçen gün is hacmini büyüterek 1992 yilinda Astim Organize Sanayi Bölgesinde tecrübe ve bilgi birikimini ürünlerine yansitarak , makine parkini günün teknolojisine uyarak gelistirip, büyüterek entegre bir tesis olarak 4000 m2 lik alanda yerini almistir.
Firmamiz; Kurulusundan bu güne kadar ürün kalitesini ve müsteri memnuniyetini kendisine ilke edinip hiç bir zaman ödün vermemistir. Bu ilkeli çalismalari neticesinde 1997 yilinda TSE markasi kullanma hakkini elde etmistir.
EFE AKÜ 2005 Yilinda EFE AKÜMÜLATÖR SAN. ve TIC. LTD. STI. ünvanini almistir.
EFE AKÜ TSE standartlarina uygun normal, agir hizmet, marin, starter oto akümülatörlerini EFE - ZEYBEK - EF markalariyla üretip, Akümülatör malzemeleriyle de yurt sathina yayilmis bölge yetkili satis noktalariyla genis bir pazarlama agina sahiptir.
EFE AKÜ üstün kalite anlasiyisindan ödün vermeksizin sürdürdügü hizmet anlasiyisla, satis sonrasi servis hizmetleri ile ürünlerini hizmetinize sunmaktadir.


Devamını Oku
Ürünler

EFE AKÜMÜLATÖR SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

EFE AKÜMÜLATÖR Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat