Türkiye
year 10 YIL

Termikel Grup bünyesinde 1994 yılından bu yana başarıyla hizmet veren Elektromed, her geçen gün sayaç sektöründeki öncü konumunu daha da pekiştiriyor. Sürekli gelişimi kendine ilke edinen Elektromed, sahip olduğu bu vizyonla ulusal sanayinin gelişiminde aktif rol almaya devam ediyor. Ön ödemeli elektronik su ve gaz sayaçlarında 3.000.000 adedi aşan üretimi ile Elektromed, dünya sayaç sektörünün lider firmaları arasında yer almanın gururunu yaşıyor.

Yıllık 1.000.000 adet sayaç üretim kapasitesini Ankara, İzmir ve Hamm Westfallen – Almanya tesislerinde hayata geçiren Elektromed, toplam 18.000m2 kapalı alanda faaliyetlerini sürdürüyor.

Tasarımdan satış sonrası hizmete kadar tüm faaliyetlerini TS-EN ISO 9001-2000 Kalite Yönetim Sistemi kapsamında gerçekleştiren Elektromed, yaygın servis ağı ve uzman kadrosu ile tüketicilerinin ihtiyaçlarını en kısa sürede karşılamak için çalışıyor.

Sosyal yaşamın kalitesine ve çevreye karşı sorumluluklarının bilincinde olan Elektromed, TS-EN ISO 14001 Çevre Yönetim Sertifikası ile sorumluluklarını taahhüt altına alıyor, üretimde kullandığı hammaddeden hizmet sürecine kadar her aşamada ekolojik dengeyi gözeterek çalışmalarını yürütüyor.

Teknolojinin hızla gelişen dünyasına ayak uydurmak için konusunda uzman ekibiyle Ar-Ge çalışmalarına durmaksızın devam eden Elektromed, değişen talepler doğrultusunda pazar ihtiyaçlarına en kısa sürede cevap verecek dinamizmi kaybetmeden sürekli gelişmeye devam ediyor.

Yüksek hammadde kalitesi, üretimden yönetime her aşamada 500 kişilik deneyimli kadrosu ile her zaman daha iyisi için çalışıyor; uzman Ar-Ge kadrosunun gelişmiş tasarımlarını ileri teknoloji ile birleştirerek tüketicilerine işlevsel ve yüksek kalite normlarında ürünler sunuyor.

Tecrübe ve tasarım ile gelen farklılık…

Elektromed, elektronik tip elektrik, su ve gaz sayacı tasarımı ve üretiminde sahip olduğu 10 yılı aşkın tecrübesi, 43 kişilik uzman mühendis ve teknik tasarım kadrosu ile tasarladığı ve geliştirdiği ürünlere her geçen gün bir yenisini ekliyor. Alfagas, Alfatech, Proton ve diğer markaları ile tüm sayaç ihtiyaçlarını karşılayacak tam bir ürün yelpazesini barındırıyor.

Son yıllarda önemi daha da artarak uygulama alanı bulan Otomatik Sayaç Okuma (AMR) sistemi konusunda sunduğu akılcı ve alternatif çözümlerle de Elektromed, günün ihtiyaçlarına uzun vadeli projelerle cevap veriyor.

Devamını Oku
Ürünler

EPA ELEKTRONİK A.Ş

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

EPA ELEKTRONİK Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat