Türkiye
year 10 YIL

Sevgi ile başlar herşey.


Kulaklarımız, kalbimiz ve beynimiz arasında gidip gelen sesler arasında kaybolduğumuzda; daha kaliteli bir duyum isteği ise artık vazgeçilmez olur.


Duyduğunuz her tını sizin için özel bir anlam taşımaya başlar...


İşte, Extreme Audio 2002 yılında İçerenköy′de kaliteli duyum felsefesi ile başladığı müzikal yolculuğuna, 2003 yılında 4. Levent ve 2006′da Yeşilköy′de hizmete açtığı showroom′ları ile birlikte devam etmektedir.


Dünyaca ünlü markaların ürünlerinin sergilendiği showroom′larındaki dinleme odalarında iki kanal ve ev sineması alanlarında, müzikseverlere çeşitli sistemleri karşılaştırma fırsatı sunmaktadır.


Her bir ayrıntısı özenle tasarlanmış, akustik mühendisler denetiminde inşaa edilen showroomları, ülke çapında 20′yi aşkın bayii ağı ile hizmet veren Extreme Audio, geniş ürün ve fiyat seçeneklerinin yanı sıra, isteğe uygun olarak kişiye özel çözümler yaratmaktadır.


Profesyonel satış ekibinin danışmanlığında, müzikal tercihiniz, evinizin akustiği, odanızın büyüklüğü, bütçeniz gibi kıstaslar ele alınarak; en uygun müzik sistemini bulabilir, Extreme Audio güvencesi ile evinize montaj yaptırabilirsiniz. Satış sonrası verilen servis hizmeti ile müzik keyfinizi doyasıya yaşayabilirsiniz.


Müzik sektöründeki son gelişmeleri takip eden Extreme Audio, seçkin müzikal anlayışı ile kayıt ve müzikalitesi yüksek CD, DVD, DVDA, LP, SACD, XRCD seçenekleri ile müzik arşivinize de katkıda bulunuyor.

Devamını Oku
Ürünler

EXTREME AUDİO

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

EXTREME AUDİO Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat