Türkiye
year 13 YIL

-Her türlü motorlu taşıt ticareti,ithalat ve ihracatını yapmak.

-Her türlü otobüs, minibüs,midibüs, kamyon, kamyonet, traktör, taksi, motosiklet, bisiklet, treyler vebunlara benzer motorlu ve motorsuz kara, hava, deniz taşıtlarının, greyder,silindir v.b. ağır iş ve sanayi makinelerinin, yükleme, boşaltma işmakinelerinin toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatınıyapmak.

-Motorlu kara nakil vasıtalarınıniç ve dış lastikleri, jantların, direksiyon, akülerin toptan veperakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak.

-Yurt içinde ve yurt dışındakurulu bulunan kara, hava ve deniz vasıtalarına ait iç ve dış lastikfabrikalarının bayilik, mümessilliklerini almak ve servislerini açmak,işletmek.

-Oto galerileri açmak, işletmekveya işlettirmek.

-Otomobilsektöründe faaliyet göstermek her marka ve modeldeki araçların tamiri bakımıonarımı iç ve dış bakımı ve yedek parçalarının alım ve satımının ithalatını veihracatını yapmak.

-Otomotivaksam ve parçaları aksesuarları akümülatörlerin alımı, satımı ithali ihracı vepazarlaması.


-Lastik, kauçuk ve plastik profilve profille ilgili her türlü mamul ve malzemenin üretimi, toptan ve perakendealımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak.

-Plastik hammaddeleri alımsatımını yapmak.          

-Plastik kalıpların ve makinelerintoptanve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak.

-Toz, granül veya levha plastiktenmamul tabak, çatal, kaşık, bardak, ayran ve yoğurt kapları, su kapları, gıdamaddesi ve meşrubat kapları, şişe, kapak ve benzeri plastik kapların, leğen,kova, bidon gibi plastik mutfak eşyalarının üretimi, toptan ve perakende alımısatımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak.

-Plastikten mamul hortum, örtü,branda, boru, vana, eklem parçaları, sulama sistemleri, oluklar,dirsekler,vidalar, plastik tel örgüler gibi tarımda ve ziraatta kullanılan plastikeşyaların üretimi, toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalatve ihracatını yapmak.

<span style="font-family: arial; font-size: 9pt;

Devamını Oku
Ürünler

EYYUPOGLU OTO AKSESUAR

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Anahtar Kelimeler
Konum

EYYUPOGLU OTO Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat