Türkiye
year 14 YIL

1983 yılında başlayan hayvan sağlığı ürünleri sektöründeki hizmetler 1992 yılında FARMAVET İLAÇ SAN. VE TİC. A.Ş’ nin kurulması ile gerçek anlamını kazandı.
1992- 1995 yılları arasında birçok yabancı firma ile işbirliği yapan FARMAVET INTERNATIONAL, hayvan sağlığı ve beslenmesi ürünlerinden yem katkılarını tercih ederek bu alanda uzmanlaşmaya karar verdi. Ürettiği tüm ürünleri kendi lisansı ile üreten FARMAVET INTERNATIONAL’ın kadrolu çalışanlarının yanı sıra birçok sektör dostları vardır; Üniversitelerden bilim insanları, yetiştiriciler, dış ülkelerdeki sektörel dostlar.
FARMAVET INTERNATIONAL FARMAGÜLATÖR XP’yi geliştirdi ve Türkiye’de bu ürünün bilimsel literatürlere girmesini sağladı.
Yine FARMAVET’in geliştirdiği bir Toksin Yıkımlayıcı olan TOXİFARM Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü Bilimsel Kurulundan olumlu not alarak ülkeye döviz kazandırıcı ürün geliştirme projesi kapsamında KOSGEB’ ten destek gördü.
FARMAVET INTERNATIONAL’in geliştirdiği TOXİFAR bir Avrupa Birliği ülkesi olan Macaristan’da Gödöllö üniversitesinin hazırladığı bir projede domuz yetiştiriciliğinde Mikotoksinlerin yol açtığı kayıplarda değerlendirilmesi gereken bir ürün olarak A.B fonlarından desteklendi.
FARMAVET INTERNATIONAL; Fıtococcı ve Fıtorumı’yi Türkiye’de formüle ederek ilk olarak bir Avrupa ülkesi olan İspanya’ya ihraç etti
Birer Avrupa ülkesi olan İspanya, Macaristan ve Romanya’nın yanı sıra Bulgaristan, Azerbaycan, Mısır, Ürdün, Pakistan, Suudi Arabistan, Moldova, Rusya‘ya fiili ihracatlar yaptı. İran, Tayland, Kore, Bangladeş, Yemen, Suriye gibi birçok ülkede de ruhsatlandırma çalışmaları bitmek üzeredir.
Ticari faaliyetlerinin yanı sıra sektöre teknik destek ve hizmet vermeyi de görev olarak kabul eden FARMAVET INTERNATIONAL çeşitli kitap ve dergiler yayınlamaya başladı.
Tarım bakanlığından ruhsatlı olan tesisler, Avrupa birliği ülkelerine ihracat yapabilmeye olanak sağlayan ab numarasına da sahiptir. Üretmekte olduğu tüm ürünler, İSO güvencesinde olup Toplam Kalite İlkelerine göre üretilmektedir.
Üretimde kullanılan makine parkları standartlara uygun olarak validasyon testlerinden geçirilmekte olup üretimde olası aksamalar daha başından önlenmektedir.
Sevkiyata hazır ürünler uygun koşullarda depolanmakta ve talep geldiğinde en güvenli şekilde sevk edilmektedir.
Bilime, doğaya, hayvan sağlığı ve insana değer veren FARMAVET INTERNATIONAL’in logo renklerinin mavisi temiz gökyüzünden, denizlerin saflığından, dünyamızın diğer adı mavi gezegenden, beyazı da bilimin ışığından gelmektedir.

Devamını Oku
Ürünler

FARMAVET INTERNATIONAL

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

FARMAVET INTERNATIONAL Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat