Türkiye
year 13 YIL

Parexgroup 80’ler de kurulan bir Fransız şirkettir. 90’ların ortasında uluslararası gelişime önem vermiş ve bu amaçla ülkelerinde gelecek vadeden, gelişime uygun altyapıya sahip firmaları devralma stratejisini hedef edinen bir tarihçesi vardır. Bu sayede de farklı pazarlarda güçlü büyüme ve liderlik gücüne sahip olmuştur. Grup 19 ülkede 2700 kişilik personel ile faaliyet göstermektedir. Fransa’dan sonra en çok satış oranının yüksek olduğu ülke % 16 ile Kuzey Amerika’dır.

 
Dış cephe yalıtımı ve su yalıtım ürünlerinden sonra en çok satış oranının yüksek olduğu ürün seramik yapıştırıcısı ve zemin hazırlama ürünleridir. ParexGroup, 2008 satış rakamı 565 milyon Euro dur. Yapı ürünlerinde önde gelen üreticilerden biri olan Parexgrup, dünyada 18 ülkede 48 üretim tesisi ile faaliyet göstermekte ve yapı sanayi nde kullanılmak üzere uygun ürünler sunmaktadır.
Parexgrup, Materis’in bir bölümüdür. Materis, yapı sanayi için özel kimyasallar üreten bir lider firmadır. Büyüme stratejileri; ulusal pazarlardaki lider konumda bulunan firmalarla entegrasyona ve ilişkileri geliştirmeye dayalıdır. Bunu yaparken de müşterilerle yakın ilişkiler içinde olmaya farklı ülkelerin kültürel yapılarını göz ardı etmemeye, tüm ağ içindeki işbirlikçilerimizin karşılıklı olarak uzmanlıklarını paylaşmaya çalışıyoruz.
 
Takım çalışmasına, dayanışmaya dayalı candan bir iş ortamına önem veriyor ve bu şekilde bir farkındalık yaratıyoruz. Beraber çalıştığımız işbirlikçilerimizden sıklıkla geribildirim istiyoruz ve buna teşvik ediyoruz. Biz uzmanlıklarımızı paylaşıyoruz ve kendi içimizde bir ilişki inşa ediyoruz. Bu ilişkiyi içsel bir şebeke, ağ oluşturarak gerçekleştiriyoruz. Bütün yapı ürünlerimiz dayanıklı yapıları garanti etmek için kullanıma sunulmuştur. Uzun ömürlü, sağlam ve güzel yapıları aynı zamanda da konfor ve stille birleştirmektir tutkumuz.
 
Kalite güvencesi firmamızın belkemiğidir ve kalite güvencesi prensiplerimiz bu özel fonksiyonlara hâkim olmakta ki çabalarımıza olanak tanır. Bizim çalışanlarımız yerel ve yüksek performansla tüm müşterilerimiz için hizmet vermeye çalışmaktadır. Sürekli gelişim ve ilerleme felsefesi her zaman müşteri memnuniyetini oluşturmamızda hedefimiz olmuştur. Amerika, İspanya, Arjantin, Brezilya, Avustralya ve Singapur da ki tam donanımlı laboratuarlarımız da deneyimleri paylaşmanın ve araştırma laboratuarlarımız da bilgi transferini ve akışını teşvik edici çalışmaları arttırmanın çabası içindeyiz.
 

Bizim büyümemiz yenilikçi anlayışımız, kabiliyetimiz ve var olan ürünü sürekli geliştirmek üzerine inşa edilmiştir. Araştırma geliştirme tesislerin de çalışanların %5’i bu sebeple çalışmaktadır. Merkez Laboratuarlarımız Fransa da ki L’lsle d’Abeau da yer almaktadır. Kısa zaman önce en üst düzey teknolojiyle kimyasal ve fiziksel analitik ekipmanlarla kurulmuş olan bu laboratuarlarımız da yapı kimya ürünlerinin mekanizmasını anlamaya yönelik olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

 

Devamını Oku
Anahtar Kelimeler
Tümünü Göster
Konum

GESER PAREX Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat