Türkiye
year 16 YIL

Temelleri 1970 yılında Karaköy’de Zekai Göver tarafından atılan kuruluşumuz,
Göver Çelik Halat İth.İhr.San. ve Tic.Ltd.Şti. Unvanını almıştır. Küçük bir ticarethane ile başlayan bu girişim, bugünlere, alanında güvenilir, tecrübeli ve saygın bir şirket haline gelmiştir. Bundan sonra da 2.nesil yönetim ve kadrosuyla bu haklı unvana yakışır bir şekilde yoluna devam edecektir.
Sizlere başta çelik halat ve zincir olmak üzere eksiksiz bir kaldırma ve yükleme ürün yelpazesi sunmaktayız. Bunu yaparken de her türlü ihtiyaçlarınıza anında cevap verebilmek için stoklarımızı oldukça geniş tutmaktayız. Ürünlerimiz Vinç, Demir Çelik, Denizcilik, Asansör, Balıkçılık, Otomotiv, Madencilik, Mimari, Telesiyej ve diğer birçok sektöre hitap etmektedir. Fiyat uygunluğu ve dürüst hizmet anlayışını kendisine ilke edinmiş; birçok kamu ve özel sektör kuruluşları ile sanayimizin önde gelen firmalarına hizmet vermekteyiz. Ürünlerimizde ithal ve yerli mallar bulunmaktadır. Ürün seçiminde firmanın kalitesi ve sertifikaları göz önüne alınıp titizlikle yapılan incelemeler sonunda satışa sunulmaktadır.

Ana ilkemiz kendi alanımızda sizlere en iyi ve en doğru ürünü sunmaktır. Bunun için daima ürün kalitesini ve yelpazesini artırmaya devam ediyoruz. Satışta ve üretimde kullandığımız ürünleri seçerken daima Türk ve Dünya Standartlarına uygun olması şartını yerine getiriyoruz. Satış sonrası kendi dalında uzman olan teknik ekibimizle 24 saat hizmetinizde olmaya devam edeceğiz. Her türlü görüş ve sorunlarınız için bizi aramanızı bekliyoruz.



Saygılarımızla…

Devamını Oku
Ürünler

GÖVER ÇELİK HALAT İTHALAT İHRACAT SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

GÖVER ÇELİK Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat