Türkiye
year 13 YIL

1975 yılında İsmail Gürkan tarafından kurulan Gürkan Makine, servis ve garaj ekipmanları imalatı ile ülkemizde ve dünya’da belli bir yerin sahibi olmuştur.2009 yılına gelindiğinde geçmişte yaşanan tecrübeler, müşterilerle yapılan ortak çalışmalar bize FORMULA 2009 arabalı garaj krikosunu ürettirdi ve bu şekilde eskisinden daha kapsamlı bir hizmet sunmaya başladık. Servis ekipmanlarındaki zengin üretim çeşidi ile üretimimizi devam ettirmekteyiz.

Firmamız 2003 yılında bir ilke imza atarak özellikle havasız boya püskürtme ve yol çizgi makinelerini %90 yerli üreterek dövizimizin yurt dışına çıkmamasına bir nebze katkıda bulunmuştur.2011 yılı itibari ile müşterilerimizin de desteği sayesinde pistonlu boya püskürtme makinelerinin de arge ve üretimine başladık. En yakın sürede ülkemiz ve dünya piyasasına sunacağız. Amaç bu sektördeki soygunculara son vermektir.

İşi ilk seferde, istenen kalitede, fiyatta ve tam zamanında yaparak, yürüyen düzene rekabetçi yenilik getirmek, Pazar payı ve rekabet gücümüzü sürekli gelişme mantığında arttırmaktır. Müşterilerimizin memnuniyetini benimsemek ve benimsetmektir.

Devamını Oku
Anahtar Kelimeler
Tümünü Göster
Konum

GÜRKAN ENDÜSTRİ Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat