Türkiye
year 10 YIL

Hakkı Usta Oğulları firması 1954 yılında genç motor ustası Hakkı Gözlüklü tarafından Aydın’ da kurulmuştur. Faaliyetlerine çeşitli tipteki su motoru, zeytinyağı ve pamuk presleri tamiratı ve yenilemesi ile başlayan firma bugün Dünya’ da 700 ün üzerinde çalışır durumdaki zeytinyağı tesisinin imalatçısıdır. Faaliyetlerini Aydın OSB′ deki 20.000 metrekare alana kurulu iki fabrikasında , 200 çalışanıyla gerçekleştirmektedir. Suriye, Tunus, Fas, Ürdün, Kıbrıs, İsrail, Azerbaycan, Suudi Arabistan, Libya, Pakistan, Yunanistan, Filistin, Avustralya, İspanya ve İtalya ihracat yapılan ülkelerin başlıcalarıdır
Hakkı Usta Oğulları yıllardır zeytin sıkma teknolojileri üzerine çalışmış ve uzmanlaşmıştır. İmal ettiği dekantörler hem 2 faz hem de 3 faz sıkım yapabilmektedir. Kurulacak tesislerin bölgeye, kişiye ve yatırım amacına uygun olmasına, bu faktörlere yönelik çözümlerin sunulmasına dikkat etmektedir. Makinalarda; kendi ürününü işleyenler için ayrı, müstahsil usulü çalışanlar için ayrı spesifik çözümler sunulmaktadır.
Firma son yıllarda ürün grubunu genişleterek endüstri sektöründeki yerini almıştır. Kendi imalatı olan endüstriyel dekantör ve seperatörleri ile ekonomik ve pratik çözümler sunmaktadır. Dünya’ da ve Türkiye’ de birçok ilke imza atan firma; alanında öncü kuruluş olma özelliğini taşımaktadır.

Devamını Oku
Ürünler

HAKKIUSTAOĞULLARI MAK.SAN.TİC.LTD.ŞTİ.

Konum

HAKKIUSTAOĞULLARI MAK.SAN.TİC.LTD.ŞTİ. Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat